основен Кафе клаташ Какво да направите, ако случайно излеете таблета, лаптопа или запазите от клавиатурата на клавиатурата

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


01/20/2014 23:53

Какво да направите, ако случайно излеете таблета, лаптопа или запазите от клавиатурата на клавиатурата

Залил кофе планшет, ноутбук, компьютер Проведено е проучване сред служителите в офиса: Как започва вашият работен ден? Повечето от отговорите бяха, както следва: "Отварям офиса, включа компютъра, изливам кафе, нужно е чаша кафе - в противен случай денят ще изглежда като ад за всички!" Сега разбирате защо случайно наводнени таблети, лаптопи и компютърни клавиатури са една от най-честите причини да се свържете със сервизен център. И какво да направя, ако изведнъж се случи.

Стъпки за запазване на наводнените таблетки, лаптопи и компютърни клавиатури от кафе или други напитки

  1. Незабавно изключете устройството от захранването и извадете батериите от лаптопа. Направете го бързо, не се опитвайте да запишете документи или да затворите програми, просто го изрежете и това е.
  2. Обърнете клавиатурата, лаптопа, таблета. Опитайте да извадите течността. Избършете с кърпа или кърпа.
  3. Ако не се хвърли много и беше кафе / чай без захар, вода или алкохол, можете да разглобите клавиатурата и да избършете вътре и след това да изсъхне за един ден. Не се опитвайте да се включите по това време. Когато всичко е сухо, събирайте клавиатурата, проверете как работи. Ако нещо не е наред, трябва спешно да го поправите.
  4. Ако устройството е наводнено със силна или агресивна течност: кисел сок, сладка сода вода, бира и т.н., тогава си заслужава да побързате до сервизния център. Под влиянието на съдържащите се в тях вещества, дънната платка на лаптопа, таблетката може да бъде унищожена за няколко часа. Следователно, всеки, който привлече с обжалване пред специалист, обикновено носи допълнителни разходи за подмяна на компоненти, тъй като простото зачервяване не помага. Вярно е, че наводнена таблетка или лаптоп губи гаранцията - очевидно е неправилната работа на оборудването. Независимо от това, по-добре е да се каже какво е и когато случайно е наводнено, това ще улесни диагностиката и ще бъде възможно да се пристъпи незабавно към решаването на проблема.

Сега знаете как да спасите случайно наводнения таблет, лаптоп от любимата си напитка, но най-добре е да внимавате и да не позволявате това.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Как да почистите сами охладителя на водата

Какво ще стане, ако машината за кафе се счупи?

Защо е изгодно да купувате домакински уреди в интернет?

Най-големите телевизори в света или телевизорите с най-големите диагонали между светодиодите, плазмените и течни кристални модели

Увреждане на енергийните напитки или с помощта на които продуктите да повишат ефективността, без да навредят на тялото ви

Грижа за бамбукови възглавници

Заточване на керамични ножове или как да изостряте керамичен нож у дома

Как да изберем добър мулти-маркер

Защитни пластмасови и тъкани ролкови щори за прозорци - какво е това, за какво са те и как работят?

Таблетки за кафемашина - какъв магически инструмент или как да се почисти и извади изгорелите се от кафеварката, като се избягва следгаранционен ремонт

Наемане на офис - като компонент на бизнес просперитета

Съдомиялна машина - незаменим помощник на домакинята

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, съгласно Федерален закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. "За защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни". 18+. Условия за използване на информацията.