основен Кафе клаташ Крал на пенливи вина

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Крал на пенливи вина

09/22/2014 10:09

Шампанское Moet > <span   >

 Не е изненадващо, че тази напитка е открила милиони фенове във всички страни по света, в края на краищата първата й глътка дава на вкуса несравними вкусови усещания и открито обявява състоянието на напитката.</span> <span   >

 А последната нотка на шампанско и нежния му послевкус наистина удивляват с нежност и изисканост.</span> </p><p style= По това време той започна да доставя пенливи вина от Шампан до столицата на държавата, Париж. Едно необичайно питие дойде на вкус за Луи XV и постепенно модата за пенливо вино, произведено в Шампан, обхвана цялата страна. Само за 10 години Мое успя да завладее цяла Европа, а после и целия свят. Доставките на шампанско бяха установени дори и в Съединените щати.

Може би за един чай от тази напитка Александър Дюма създаде шедьоврите си. Мадам де Помпадур, любим на Луи XV, твърди, че шампанското, произведено от компанията Claude Moet, е първата стъпка по пътя към гладка и копринена кожа, незаменимо условие за запазване на красотата и младостта.

Разливаем шампанское по бокалам И самата вино е перфектно балансирано и висококачествено първокласно шампанско с богат аромат и дълбок характер. Отлежава най-малко три години във винарски изби, чиято обща дължина е малко над 28 километра.

Тя ще даде специална тържественост на баналната вечеря и ще я превърне в празник. Стилният пакет с прекрасна бутилка пенливо вино ще бъде първокласен подарък за скъп и уважаван човек.

Подобен успех се дължи преди всичко на специалната технология на производство на шампанско, уникалния му хармоничен вкус и изключителната комбинация от няколко сорта грозде.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Кафе с алкохол

Притчата за щастие Чаши за кафе - оригинален поздрав - тост за Нова година

Какво да представят за Нова година или майка за рожден ден, приятел или любим: ястия Vinzer - комплекти ножове, чайници, тенджери, тигани, ренде, галета, фондю и много други

Домашни коледни играчки от кафе на зърна или как да направите декорация на коледно дърво със собствените си ръце: снимка, описание, съвети

Happy New Coffee makers или как да нарисувате коледно дърво в чаша кафе

Предполагам на кафето

Предполагам на кафе на зърна

Говорене за кафе на Богоявление

Сега имате достъп до широка гама професионално оборудване

Избор на бойлер

Кафе машина - мечтата на кофеина

Как да изберем оборудването за багажник

Прибори от неръждаема стомана - поглед към бъдещето

 

 ИЗПЪЛНИТЕЛНА УПОТРЕБА 
АЛКОХОЛ ВРЕДЕН
ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ!
 

 Моля, обърнете внимание! 
Страницата не е предназначена
за гледане от хора
под 18-годишна възраст!

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статиите, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федерален закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето им и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.