основен Кафе клаташ Масивна бамбукова дъска - модерно покритие от фън шуй

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Масивна бамбукова дъска - модерно покритие от фън шуй

10/23/2014 11:25 ч

Бамбук - уникальный природный материал Изборът на секс е наистина труден въпрос. Идеалният етаж в същото време удовлетворява практическите изисквания: лесно се почиства, поддържа топло, устойчив на износване и не се страхува от случайни удари. Какъв материал препоръчва да се даде предпочитание на фън шуй и защо? Нека да го изработим заедно.

Един от първите видове подови настилки е масивна дъска. Издържал теста на времето и "еволюирал" от обикновената плочка за подова настилка до солидния паркет. Масивната дъска е изработена от твърди ламели от ценно дърво, покрити с лак или масло. Днес масивна дъска принадлежи на елитни материали, благодарение на своята екологична чистота и отлични характеристики. Дървеният под от солидна дъска приятно звучи, създава уют, добро качество, изпълва атмосферата на къщата с нейната енергия.
При избора на материала препоръчваме да обърнете внимание на бамбук. Дори жителите на Древен Китай забелязали, че той донася благополучие на къщата, дава здраве и дълголетие на собственика на жилището, затова предпочита фън шуй от съвременната настилка.

Бамбукът е трева, а не дърво, както някои мислят. Поради естествените си свойства, той намира най-широкото, универсално приложение в ежедневието. Багажникът му е разделен на отделни връзки, свързани със силни прегради, което осигурява специална сила. Бамбукът се страхува от влага и не е склонен да гние. Тя има малко специфично тегло, въпреки че може да издържи на доста голямо хоризонтално натоварване.

От древни времена, бамбукът се използва в строителната индустрия. В Китай можете да намерите сгради, изработени от този светъл, удобен и издръжлив материал, който стои повече от сто години. Уникалните качества на бамбука правят възможно да се изработят от него най-обширните дървени конструкции, например мостове. И в много части на Китай водните тръби са бамбук.

През 90-те години на ХХ век инженерите от Тайван са измислили метод за производство на отлично покритие от бамбук, което отговаря на всички изисквания за издръжливост и красота. Оттогава този етаж получи признание от изискани клиенти в Европа, САЩ, Япония и Австралия.

Натуралният цвят на бамбука е златист, но на пазара можете да намерите и шоколадов нюанс, наречен "бамбуко кафе", който се получава след известно третиране.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Модни иновации за вашата кухня

Интересни идеи за ястия за пикник

Закуска маса за легло: как да избирате и да използвате

Идеи за малка кухня - истински дизайн с снимка в "Хрушчов"

Най-новото от живота на кафето или невероятните притурки за кафе

Оригинални подаръци и сувенири с теми за кафе

Мармит е тайната на елегантната сервиране

Съдове за приготвяне на кафе

Кафе-сетове с най-необичаен дизайн

Характеристики на чайници от Ysin глина. Избираме чайника правилно

Коя плоча е по-добра електрическа или индукционна

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.