основен Кафе клаташ Сладки мечти за вас! Характеристики на възглавницата от елда

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Сладки мечти за вас! Характеристики на възглавницата от елда

09/04/2015 09:55

Утренний чай в постель Здравият здрав сън е гаранция за нашето добро настроение, благополучие, работоспособност през работния ден. Това зависи от много фактори: правилно хранене, придържане към режима, емоционално състояние и, разбира се, от леглото ни. Ето защо е толкова просто и в същото време трудно да си купите възглавница.

Колко лесно този проблем е решен от нашите баби! Събрани естествени пух от домашни птици, изчистени, сортирани - и пълненето на възглавницата е готово. Луксозните пирамиди украсяват леглото в почти всяка къща. Съседите бяха удивени от усърдието на домакинята. Съвременните възглавници с техните необичайни пълнители също не спират да ни изненадват. Водорасли и вълна от мерино, бамбук и евкалипт ... Поддръжниците на естествени съставки, разбира се, привличат възглавници от лебедово перо, но тук те са разочаровани. Всъщност това е синтетично влакно - заместител на лебедите.

Възглавници за елда

Но можете да ги зарадвате с естествен и познат материал, като люспи от елда. Това чудо в сънния свят е известно дълго време. Беше забелязано, че възглавницата с него никога не се нагрява, защото съдържанието лесно преминава във въздуха, сън в лятна нощ е осигурен - спокоен и спокоен. Опашката е хлабав продукт, лесно ще отнеме завоя на гръбнака, подкрепя мускулите, без да ги принуждава да се напрягат. Ето защо говорят за ортопедичните свойства на възглавниците с такъв пълнител. За мускулна болка в гърлото след лошо положение на главата по време на сън може да бъде забравено. Както и за безсъние, защото ароматът на елдата се отпуска. Главоболие, раздразнителност и много други последствия от неспокоен сън ще изчезнат.

Няколко думи за недостатъците на възглавничките от елда

Въпреки това, няма да е възможно да издигате възглавничките на елда в идеалния. Има недостатъци за този пълнител. Ако продуктите са натурални надолу с правилна грижа, редовното почистване може да служи за много дълго време, периодът на обвивката е от четири до пет години. Тя се отървава, губи своите лечебни свойства. Няма значение, купуваме нова възглавница, но искаме сертификат за качество.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Модни иновации за вашата кухня

Интересни идеи за ястия за пикник

Закуска маса за легло: как да избирате и да използвате

Идеи за малка кухня - истински дизайн с снимка в "Хрушчов"

Най-новото от живота на кафето или невероятните притурки за кафе

Оригинални подаръци и сувенири с теми за кафе

Мармит е тайната на елегантната сервиране

Съдове за приготвяне на кафе

Кафе-сетове с най-необичаен дизайн

Характеристики на чайници от Ysin глина. Избираме чайника правилно

Коя плоча е по-добра електрическа или индукционна

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.