основен Кафе клаташ Съвременното изкуство на въздушното шлайфане

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Съвременното изкуство на въздушното шлайфане

17.10.2015 19:06

Рисунок на запаск еавтомобиля Създайте живописна рисунка и приложете тази рисунка на кола или стена, ретуширайте снимка или украсете модел на самолет, боядисвайте сувенир или човек - всичко това и много повече ви позволява да направите такава художествена форма като въздушно шлайфане. Аерографията се различава от всеки друг вид чертеж, тъй като боята се нанася върху повърхността не с четка, а се издухва от пулверизатора със сгъстен въздух. Пулверизаторът, използван при аерографирането, се нарича аерограф.

Разнообразие от аерограф

Характеристиките на работата на аерограф - възможността за нанасяне на тънък слой боя и гладко пръскане - ви позволяват да прилагате чертежи с удивителни ефекти на насипно състояние, гладкост и фотореализъм. Самата аерограф е малък пулверизатор, който прилича на дръжка с контейнер за бои отгоре, отдолу или отстрани на инструмента. Има много видове аерограф. Те се различават:

  • чрез метода за смесване на въздушния поток и потока на боята;
  • от вида на контрола и доставката на материал;
  • по вида на кацане на дюзата за материал;
  • чрез наличието на механизми за предварителни настройки.

Аерографите всъщност са много и всеки самият художник избира кой инструмент ще работи.

Първите въздушни блюда са измислени отдавна, но съвременните технологии и разработки, както и най-новите цветове, позволяват нов поглед към този метод на рисуване. Прозрачните цветове дават така наречения "бонбонен ефект" на всякакви повърхности. Картината е много дълбока и в комбинация със специални горещи субстрати, отразяващи светлинния поток, картината става вълнуваща.

Има много аерографи, от сравнително евтини до много скъпи, дава възможност за избор и възможност да се реализира на всеки художник - начинаещ и професионалист. Техниката на рисуване се овладява буквално след няколко месеца, всичко останало зависи от въображението и уменията на човека, който е взел аерографията.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Как да нарисувате сърце на капучино

Как да нарисувате цвете на кафе лате

Как да нарисуваме Тадж Махал на Капучино

Как да нарисувате коледно дърво в чаша кафе

Обем лате изкуство Kazuki Yamamoto (Kazuki Yamamoto) или очарователни животни за кафе - специален вид изкуство

Как да пенем мляко за капучино кафе у дома, ако няма машина за еспресо с капуцин

Чертежи върху кафе - основни техники

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.