основен Кафе клаташ Вода за охладител

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Вода за охладител

12/29/2016 12:21 PM

Бутыли для воды Водата е основата на живота на Земята. От химическата му структура зависи здравето ни и дори здравето. В идеалния случай това трябва да се погрижи производителите на вода за офис охладители.

Чист и готино, водата за охладителя ще даде сила и ще подобри работата на всеки служител. Има няколко вида:

  • Първият тип е обезсолена течност, преминаваща през изкуствена филтрация, обработка с химията и ултравиолетовите лъчи;
  • вторият вид е естествена вода, извлечена от естествени източници - артезиански кладенци и клавиши.

Освен това в продажба можете да намерите изкуствена минерална вода за охладител. Всички описани типове са разделени на две категории: първата и по-високата. Тези видове се различават един от друг в химическия състав.

Най-високата категория е не само безвредна за единицата, но и много полезна за човешкото здраве. Различни минерали, съдържащи се в течността, възстановяват киселинно-базовия баланс и нормализират работата на всички системи на тялото. Когато избирате вода за охладител, е необходимо да обърнете внимание на материала за производство на бутилки. Те обикновено са изработени от полиетилен или поликарбонат.

Поликарбонатът е материал, който е по-безопасен и по-надежден от полиетилен. Полиетиленът се характеризира с химическа активност: след едва 3 месеца неговите елементи могат да започнат да взаимодействат със съдържанието на бутилката, като по този начин променят химическата структура на течността.

Имайте предвид, че водата за охладителя трябва да има стикер. На хартия трябва да присъства такава информация: името на фирмата, данни за контакт, категория, химически състав.

Когато купувате бутилка вода, обърнете внимание на факта, че контейнерът е гладък и подреден, не е имал малки драскотини, натъртвания и други дефекти. Проверете щепсела - той трябва да се вписва добре в контейнера. Разклатете течността: ако се появи облачна утайка, това означава, че тя е с лошо качество или е изтекла.

Правила за съхранение

За да сте сигурни, че водата във вашия офис винаги е чиста и свежа, спазвайте следните правила:

  • поставете охладителя на мястото, където не достигат лъчите на слънцето;
  • Поставяйки бутилка течност върху охладителя, използвайте вода за един месец.

В затворена бутилка, течността може да бъде от 6 месеца до една година при температура от 5-20 градуса по Целзий, при условие че се спазва горното правило. Ако водата в охладителя не представлява опасност за човешкото здраве, е необходимо да се хигиенизира охладителната система на всеки 4-6 месеца.

На какво зависи цената?

Разходите се влияят от много фактори:

  • отдалечеността на мястото на извличане от района, в който купувачът пребивава;
  • известна с търговската марка на производителя.

Коефициентът на разстояние означава допълнителни транспортни разходи. В резултат на това цената на 1 бутилка за крайния клиент ще бъде по-висока. Популярността на търговската марка означава, че в някои случаи ще бъдете принудени да плащате за марката. Понякога продуктите на по-малко известен, не толкова популярен производител за качество не са по-лоши от продуктите от добре позната марка.

В кой контейнер се продава

Водата за охладителя се продава в 19-литрови бутилки, които могат да бъдат за еднократна употреба или за многократна употреба. В последния случай стоките ще ви струват по-малко, тъй като контейнерът се използва многократно. Ако нямате празна бутилка, тогава когато купувате вода, ще трябва да платите депозит. Водата, представена в контейнери за еднократна употреба, се продава без обезпечение.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Какво е декофеиновото кафе и как да се намали съдържанието на кофеин в кафето, каква отрова има

Как изобретяването на щепсела оказва влияние върху човечеството

Незабавно замразено сушено кафе - какво е то и как е направено

Интересни правила за пиене на кафе в Италия

Какво е в кафето и колко калории в кафето

Защо се сервира кафе със студена вода

Сухо и мокро капучино: каква е разликата

Ден на кафе или празнуване на празнична вечеря в различни страни по света

Колко правилно да поставяте стрес в думата "лате", да пишете капучино и да наклонявате бариста

Изберете подходящата вода за кафе

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.