основен Кафе клаташ 7 съвета за бързо измиване на съдовете

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


7 съвета как да миете бързо чиниите

01/20/2017 19:07

Женщина моет посуду Мръсни ястия непрекъснато обичат домакините, тъй като ядем най-вече у дома. И ако например в Индия бананите се използват като плочи, които се изхвърлят след хранене, все още сме свикнали да ядем от керамични прибори. Така че трябва да миете съдовете всеки ден и повече от един път. Времето е катастрофално жалко ... По-добре е да си направите любимото си нещо, да си почивате или да пиете още една чаша кафе.

Добре е, че са измислили съдомиялни машини. Проблемът незабавно губи значението си. И какво да кажем за онези, които не го имат? Прочетете нашите 7 съвета как да научите как бързо да миете съдовете.

7 съвета за бързо измиване на съдовете:

  1. Измийте съдовете веднага след хранене, не изчакайте остатъците от храната да се придържат към чиниите и тиганите. Разбира се, ще кажете, че това не е възможно след хранене, така че искате да се отпуснете и обикновено се дърпате. Така е! Хайде! Дисциплинирайте себе си, помнете колко ценно е времето за изтриване на кимвали.
  2. Водонагреватели Gorenje Измийте съдовете в топла вода, като използвате специални препарати за почистване. Първоначално в студена вода се измиват само ястия от яйца и млечни продукти, които също се измиват с топла вода. На перилния препарат не спасете, по-пяна - бързо се отървете от мръсотия и мазнини и не забравяйте да изплакнете добре. Топла вода и миещи течности значително ускоряват процеса.
  3. Не смесвайте прибори с различна степен на замърсяване, не поставяйте плочите един в друг, така че няма да замърсявате допълнително почти чисти съдове, например чиния от хляба. Така че, намалете времето за измиване, в този случай ще бъде достатъчно лесно да се изплакне.
  4. Също така е много важно да миете съдовете. Използвайте специални гъби. Променяйте ги редовно, не чакайте за пълно износване. Ако ястията позволяват, за премахване на силни замърсители използвайте желязо мохалочки. Това е спестяване на вашата сила и време.
  5. Принципът на конвейера не е отменен. Сортирайте и мийте същите видове чинии: вилици, лъжици, чаши, чинии, тенджери, тигани и др. Извършването на същия тип операции ще направи възможно ускоряването на процеса незабавно с помощта на мускулна памет.
  6. Накисването значително улеснява процеса на пране.
  7. Придържайте се към следната технология: накиснете инструментите с тежко замърсяване, сапун от същия тип чинии, изплакнете, сгънете, за да изсъхне, преминете към следващата партида и това ще стане по-бързо.

Не вземайте този урок като наказание. Правете с удоволствие, отпуснете се. Опитайте се да го направите бързо, но спретнато, все още се справяте с крехки неща. Пожелаваме ви късмет и прекарвате свободно време.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Какво е декофеиновото кафе и как да се намали съдържанието на кофеин в кафето, каква отрова има

Как изобретяването на щепсела оказва влияние върху човечеството

Кафе Копи Ловац. Как да произвеждаме най-скъпото кафе в света

Незабавно замразено сушено кафе - какво е то и как е направено

Какво е в кафето и колко калории в кафето

Защо се сервира кафе със студена вода

Сухо и мокро капучино: каква е разликата

Ден на кафе или празнуване на празнична вечеря в различни страни по света

Колко правилно да поставяте стрес в думата "лате", да пишете капучино и да наклонявате бариста

Кафе Тайните

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.