основен Кафе Сервиране Колко красива е да украсите маса със салфетки, плодове, торти и други идеи с снимка за украса на масичка за кафе със собствените си ръце

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Колко красива е да украсите маса със салфетки, плодове, торти и други идеи с снимка за украса на масичка за кафе със собствените си ръце

Красиво украшаем стол Поканете приятели за чаша кафе понякога искат да ги изненадат не само с изискан вкус и аромат, но и с оригинална сервиса. Колко красива е да украсите масата със собствените си ръце? Как красиво да се сгъват салфетки, да се разпространяват плодове, торти? И какво друго можете да използвате, за да украсите масата? Днес искаме да споделим с вас малки тайни за повишаване на настроението, създаване на топла, уютна атмосфера и да ви научи да изненадате гостите си приятно.

Сбъркаме да забележим, че различна компания поема службата си. Основното нещо е да започнем с някаква идея. Тя може да бъде вдъхновена от страната на производителя на кафе, любимия ви филм или книга. Или може би украсявате масата с предмети, украсени със собствените си ръце, като например кафе на зърна. Основното нещо е да не забравяме, че ако не е официално посрещане или бизнес среща, където е необходимо да се придържаме към правилата на етикета , тогава скучен стил на класическо сервиране може да бъде уверено разреден с вашите идеи.

За да направите масата оригинал може да декор елемент, като се започне от покривка и завършва с централната композиция. И ако няколко неща са интересни наведнъж? Тогава вашата маса със сигурност ще бъде запомнена от гостите и друга тема за оживена дискусия ще бъде добавена към кафето.

Но да започнем по ред.

 1. Пригласительные на десерт-пати Покани . Ако искате да настроите тона на партито предварително и да персонализирате гостите си за определен стил, направете малки допълнения. Използвайте проследяваща хартия, остатъци от ярки лъскави списания или подпишете малка пощенска картичка. Забавни покани за десерт-парти могат да бъдат украсени с цветя.
 2. Оригинальные новогодние украшения интерьера Покривка. Една покривка, направена от собствените си ръце, ще бъде много актуална. Това ще изисква обикновена бяла покривка за бельо, приложения под формата на символи на годината, цветя, панделки, мъниста, рингове. Поставката трябва да бъде поставена на масата, тъй като тя ще бъде на почивка. На висящи краища трябва да се шият или с помощта на желязо, за да поставите приложения и цветя. От панделките се правят лъкове, сред които се залепват или шият големи серии Сделаем скатерть сами Дивите мъниста, а след това тези лъкове, пришити към покривката в хаотичен ред. Друга версия на празничната покривка. Първо, масата е покрита с класическа бяла покривка, а на върха поставяме бяла хартия с цветя върху нея, написани на стихове. Всеки гост може да отдели отделно стихотворение или танц, а в центъра да напише главните думи на вечерта. Например: "Розата мирише на роза. Наречете й роза, макар и не ".
 3. Оригинально сложенная салфетка Салфетки . Един от най-необходимите компоненти на оформлението на масата е салфетка. Тя е, която дава чистота и точност. Красиво поставена и добре изгладена салфетка от платното ще украси перфектно масата.
 4. Оригинальные вазы для цветов Цветя . Вместо традиционните цветя на масата, можете да поставите домашните си растения в уютни саксии. Но ако изведнъж искате да украсите масата с малък куп, тогава тази идея може да се играе и по оригинален начин. Това ще изисква набор от стабилни чаши за кафе и много стабилна маса. Направете чаши един върху друг, завъртете дръжките в различни посоки и излейте вода в горната чаша и сложете малък букет. Ако в допълнение към услугата за кафе, в която планирате да сервирате кафе за гостите, имате още един саксиен салфеър, чаша и чиния и мляко или захарна чаша от друга услуга, тогава те трябва да са на масата. Поставете ги една до друга, напълнете с вода и поставете в тях малки букети от цветя. Въпреки че идеята за цветя на масата може да не показва оригинала, но със сигурност формите на вази ще се окажат необичайни!
 5. Как украсить стол Състав . Тъй като става въпрос за декориране на масата за кафе, самата маса може да бъде украсена с чаши за кафе и малки лъжици. За да направите това украшение да се отличава от общия брой на всички видове чаши и чинии, трябва да го подредите и поддържате. Като такива, могат да служат като стъклени буркани с различни размери или прозрачни контейнери за насипно състояние. Можете да украсите такива щандове със салфетки с ярък образ, като ги обвивате с вътрешността на буркана.
 6. Оригинальное мороженное Плодове . Красива украса на масата са пресните плодове и плодовете. Сгънете за всеки гост горски плодове в кошници, и още по-впечатляващи изглеждат плодове в прозрачни вази. Плодовете могат да бъдат предварително измити, изсушени, поставени в хубава чиния и леко поръсени с пудра захар. Като алтернатива, можете да вземете круши и ябълки и да боядисате със златен и сребърен цвят с помощта на бои за спрейове за храни. Оставете цветните плодове да изсъхнат. Поставете приготвените плодове в стъклена ваза и я поставете в центъра на масата.
 7. Как разложиль угощение Торти . За да поддържате идеята за разнообразни ястия, можете самостоятелно да направите ястие за сладки от самотни чаши и чинии, оставени от комплекти на прабаба. За да направите това, поставете чашата с главата надолу върху най-голямата чиния, поставете по една по-малка чиния върху чашата, отново чашата отново и така нататък, докато има миниатюрна чиния на върха. На чиниите можете да поставите сладкиши, сладкиши, бисквитки и всичко, което искате да посрещнете гостите на кафе. Продължавайки темата за саксиите за кафе, масата може да бъде украсена и нещо годно за консумация, например печете една кръгла торта и с помощта на марципан, за да я украсите под формата на саксия за кафе, тогава ще получите празник, подобен на лудото пиене на чай от Hatter и March Hare от Alicia in Wonderland!
 8. Чашка кофе при свечах Свещи . Нищо не добавя мистерия и загадка на украсата на празничната маса, като свещи. Сега има толкова много свещи, продавани в магазините, че е достатъчно само да дойдат в магазина и да купят най-харесваните. Но е по-интересно да направите това: купувайте прости свещи и ги украсявайте с подправки - канелени пръчки и дафинови листа. Ароматная свеча своими руками Прикрепете ги към свещта от всички страни и го завържете. Преди да освети свещ, декорацията се отстранява от нея. Друг вариант. Вземете клоните на всяко вътрешно катерачно растение от бръшлян тип и ги боя със спрей боя в златен или сребърен цвят (ако е жалко да се докоснат до растението, листата могат лесно да бъдат изтеглени на лист албум). И можете да поставите гъста свещ в прозрачна висша ваза и да поставите портокали с портокали. Ще бъде не само красива, но и ароматна!
 9. Как удивить гостей Сладки . На нашата партия се пази шоколад, сладкиши, трюфели и ... рози. Сладкарниците казват, че всяка роза може да се потопи в шоколад и да яде. Все пак тези цветя могат да бъдат захаросани, а от деликатните розови венчелистчета е възможно да се приготви вкусно сладко. Бон апетит! И следващата идея за декориране на масата, която взехме от лъскави списания. Сервируем стол Отворете всички, изберете хубава снимка и изрежете страницата с нея. Можете да сгънете кефията и да сложите там лилица или свежа роза. И за да изглежда чистият чиния, можете да поставите на всеки от тях ярко плодове или бонбони.
 10. Ромашковый десерт к чаю Аромат . За да създадете празнична атмосфера, можете да добавите мирис на кафе в храната си. Преди това, сгънете нарязания корен на джинджифил, няколко разбити пръчици от канела, шепа оребрени ядки и няколко ивици суха портокалова кора в бурканче. Измийте всички 10-15 капки оранжево и карамфилово масло и плътно затворете, оставете за няколко дни. Преди празника поставени в дълбока прозрачна стъклена ваза или салата купа. Ако миризмата е много сурова, поставете сместа на перваза или в коридора. Това ще създаде прекрасна аура на празника.
 11. По мотивам любимого сериала Запечатване на карти . Ако фирмата е избрана изключително за жени, тогава можете да си спомните филми с женски ленти в водещи роли, например "Сексът и градът", и да украсите масата според темата на този филм. Кафето винаги приема наличието на сладкиши, които също могат да бъдат украсени по свой начин. Изрежете снимки на главните герои на филма, украсете ги с кристали, ги лепете на зъби и ги залепете в торти. Как определить где твое место за столом Този същият метод на декорация може да се използва за създаване на места за сядане, но вместо да снимате актьори използвайте снимки на приятелите си. Тя ще бъде както оригинална, така и вкусна и всеки гост незабавно ще получи сладко удоволствие! Можете също така да подпишете малка пощенска картичка. Между другото, на него можете да напишете желания на госта и да поставите на чиния. Изненада и положителни емоции са осигурени!
 12. Бутаньерки для гостей Подаръци . Гостите могат да се зарадват на шоколадовото парти, като им представят чудесен подарък - трюфел в кутия. Между другото, това е добра идея за подарък за рожден ден и за всеки друг празник. И ако събираш на голяма чиния много кутии с трюфели, можеш да организираш нощ на късмет. И не чакайте кръщението.
 13. Коктель с кофе Кафе . Самият кафето може да бъде прекрасна украса на масата. Кафявите зърна в елегантната ваза изглеждат страхотно. Но не забравяйте, че в чаша кафе можете да създадете шедьовър със собствените си ръце. Как да го прочетем в нашата секция Latte-art . Много коктейли с много приятно излъчване на кафе, вижте нашата селекция от рецепти .
Красивые фото кофе Сервирането на масата и сервирането на кафе може да се счита за ритуал или дори за изкуство, което означава, че трябва да се подходите креативно към този процес. Пиенето на кафе трябва да се извършва в приятна, комфортна и душевна атмосфера, а сервирането е предназначено да създаде подходящо настроение. Ето защо тя не трябва да бъде скучна или тежка за домакинята. Помислете за интересните си възможности за сервиране, често канете гости и оставете масата винаги да е най-оригиналната, най-запомнящата се и най-красивата.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Как да нарисувате сърце на капучино

Как да нарисувате цвете на кафе лате

Как да нарисуваме Тадж Махал на Капучино

Начини за приготвяне на кафе. Как да направите кафе в турска, френска преса, кафемашина, кафеварка за гейзери

Притча за щастие Чаши за кафе - оригинален поздрав - тост за Нова година

Ролята и изборът на сватбения букет на булката

Тайните на вкусно и здравословно кафе

Рецепти за кафе и кафе напитки

Съдове за приготвяне на кафе

Кафемашини и кафемашини

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федерален закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. "За защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни". 18+. Условия за използване на информацията.