основен Кафе Сервиране Денят започва с чаша кафе!

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Денят започва с чаша кафе!

утренний кофе Много хора предпочитат да започнат деня с чаша кафе. И след тежък ден в компанията на роднини е хубаво да пиете гореща напитка, направена според всички правила на истинските гурмета! Въпреки това, без качеството на кафе мелница не може да направи. И да станеш любител на мигновено кафе означава да загубиш огромно количество удоволствие от древния нектар!
Несъмнено можете да отидете в кафене или магазин и да платите за обработката на зърно там, но е по-добре да го направите у дома си. Удобен, бърз и без редовни разходи. За да направите това, се нуждаете от качествена кафемашина. Тя ще ви помогне да организирате чаша силна напитка след няколко минути!

Производителите на домакински уреди са готови да предложат най-добрите версии на моделната гама. Ето защо ценителите на кафе могат да избират един от двата вида кафемашини: с ножове и с мелници. Първият вариант е по-евтин и достъпен. Кафето е изложено на ножове. И моделите с мелнични камъни са в състояние да регулират нивото на смилане на продукта. Предимството на втория тип кафемашини е скритата на ножовете, поради което собственикът не е ранен при включване на домакинския уред по време на натоварването на суровините.
Струва си да се отбележи, че и в двата случая има предимства и недостатъци. Обикновеният клиент обаче ще се приближи и с обикновена кафемашина с отворени ножове. Продуктите на водещите фирми за домашни уреди винаги имат висококачествено и смляно кафе, което ще се окаже идеално за приготвяне на напитка.

Изглежда, че толкова дребнаво, колкото стартовият бутон, не би трябвало да има голямо значение. Но експертите препоръчват избора на модели, в които се намира отпред. В по-евтините кафе шлайфъри изобщо няма или бутонът е на капака. В този случай е необходимо да държите устройството плътно и постоянно да го натиснете по време на процеса на смилане. Така че е по-добре да похарчите малко повече пари, но да купите надеждно устройство без такива недостатъци. Вариантите без бутон означават началото на смилането веднага след затваряне на капака. Това е изключително неудобно и изисква бърза реакция по време на старта.

Друг параметър, който трябва да се обърне внимание при закупуването на машина за смилане, е възможното количество натоварване на суровините. Като правило, той е в диапазона от 30 до 100 грама. Понякога има по-големи устройства, но за домашна употреба няма смисъл да ги купувате. Някои модели кафемашини дават уникален шанс за регулиране на натоварването. Това ви позволява да работите с ултра-малки обеми, например за една чаша.
Силата на мелницата може да предопредели периода на нейното действие. Обикновено евтините модели, които предлагат да купят с отстъпка, за акции, са с ниска мощност и бързо се счупят. Разбира се, домакинските уреди на малко известна китайска компания едва ли ще бъдат ремонтирани от никого. Ето защо е по-добре да изберете продукти на реномирани компании, които имат сервизни центрове в определен град.

Устройствата с ножично шлифоване се произвеждат с мощност от 100 до 200 вата. Ако този параметър е в горната граница на този диапазон, тогава е безопасно да се каже, че кафемелачката ще работи дълго време. Той се смила без много напрежение, но слабите модели рано или късно ще се провалят поради претоварване на двигателя. Това е особено вярно, ако контейнерът е напълно зареден.

Ако финансирането позволява, можете да си купите кафемашина. Той съдържа вграден кафемелачка, което значително увеличава скоростта и комфорта при приготвянето на тази чудесна напитка. В същото време параметрите на тези системи са по-балансирани, което свежда до минимум шансовете за разпадане на електрониката и неуспеха на механичните части.
Като цяло се препоръчва закупуването на кафе мелници от популярни производители. Като правило такова оборудване е много по-добро и неговите компоненти са направени от екологични материали. Също така си струва да се обърне внимание на гаранционния период, а след това да не се изненадате от липсата на сервизен център във вашия град. По-добре е да прекарате един път в система за качество, отколкото непрекъснато да страдате с ремонта на евтина фалшификация.
Вкусно кафе и добър кафемашина са основните атрибути на модерен собственик на къща!


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Мармит е тайната на елегантната сервиране

Колко красива е да украсите маса със салфетки, плодове, торти и други идеи с снимка за украса на масичка за кафе от собствени ръце

Бизнес етикет: Как да сервираме правилно кафе и чай

Съдове за приготвяне на кафе

Съдове и прибори за приготвяне на кафе

Факти за ползите и опасностите от кафето

Какво пиете след вана или е чай и кафе полезни в сауна

Дали лателата или коварството на млечна пяна растат от кафе

Мога ли да пия кафе по време на бременност и какъв ефект има кафето върху тялото на бременна жена

Какво е в кафето и колко калории в кафето

Какво е декофеиновото кафе и как да се намали съдържанието на кофеин в кафето, каква отрова има

Историята на безкофеиново кафе, тъй като за първи път кафе изгуби кофеин

Детронирайте митовете за кафе или какви ползи от кафето

Правила за здравословен начин на живот

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.