основен Кафе Сервиране Как да приготвяме отлично кафе в кухнята си?

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


08/28/2013 9:25 PM

Как да приготвяме отлично кафе в кухнята си?

Варим кофе на кухне Ако пиете кафе умерено, той има благотворен ефект върху активирането на умствения процес, повишава съпротивлението на ума към стресови ситуации и ускорява реакцията.

Истинските любители на кафето твърдят, че истинска ароматна, ободряваща напитка може да се получи само от прясно смлени зърна. Ако планирате да закупите кафемашина в онлайн магазин, тогава ще бъдете заинтересовани да знаете следното.

Кафемейците са:

  • ръчно, т.е. механично;
  • електрически.

Ръчно държана мелница за кафе се състои от две камъчета и разстоянието между тях може да се промени с помощта на регулиращ винт. Колкото по-малка е разликата между мелниците, толкова по-малка ще бъде смилането. В същото време ще трябва да работите по-дълго.

Електрическите кафемашини се шлифоват за секунди. Те се различават в механизма за смилане.

  • Ротационни ножове с ножове.
  • Конични камъни.

Кафемелачките с лопатки-витла работят на принципа на миксер, бързо се въртят, те се смилат на кафе на зърна. Този вид мелници за кафе е най -разпространеният, поради ниската си цена и компактност. Но те имат редица недостатъци:

  • трудно е да се контролира нивото на смилане;
  • Раздробяването не е хомогенно, което понякога затруднява приготвянето на ободряваща напитка;
  • бързото въртене на лопатките загрява зърното и ги тревожи, това води до частична загуба на вкус и влошаване на вкуса.

Електокофилки с мелници - това е идеално за кафемашина. Те са оборудвани с регулатори за смилане на кафе, осигуряват деликатно смилане без прегряване на зърното, освен това електрическият мотор ще върши цялата работа за вас.

Мечтате ли всяка сутрин да пиете кафе, което ви харесва и вкус? В този случай се погрижете за качеството на водата, която използвате за приготвяне на кафе. Вземете вода, бутилирана или почистена с филтър . в комплекте с кофемолкой вам необходимо купить кофеварку. И заедно с кафемелачка трябва да си купите кафемашина. Те идват в различни видове:

  • Geysernaya . Състои се от няколко отделения. По-ниско за вода, има отделение за кафе на прах, а на върха има контейнер за варено кафе. Тази кафемашина се поставя върху печката. Водата в долното отделение се вари, пара преминава през кафения прах, обогатен с вкус и аромат, а след това кондензира в горния приемник. Кафето се оказва силно.
  • Капката. В тази кафе машина, вряла вода се разсипва на капки през кафето на прах. Така че можете да получите силна, но ароматна напитка.
  • Кафе-пречиствателят е опция за истински гастрономи. В него водата се загрява до 92-96 градуса и се излива от малки потоци през кафе в продължение на 5 минути. Кафето се оказва силно, с перфектни вкусови качества.

Ароматно кафе и приятен апетит!


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Ремонт на кафемашина Bosch

Нови тенденции в дизайна на интериора: маси и столове върху метална рамка

Съдове за кафе от лидера Alux

Как да изберем кафемашина

Капсула кафе машини: запознайте се!

Кафе машина - мечтата на кофеина

Прибори от неръждаема стомана - поглед към бъдещето

Къде да поправя машината за еспресо?

Камери за замразяване - нещо, без което не можеш да живееш

Oregon Scientific BAR339DP - стилна прогноза за времето за дома

Тайните на успеха за ресторантьори

Дали марката кафе машини изчерпва много?

Монтаж на кафе машини

Купете прибори с отлично качество - правилното решение

Сега имате достъп до широка гама професионално оборудване

Наемете кафемашина - как да не се закачите с измамници?

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, съгласно Федерален закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. "За защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни". 18+. Условия за използване на информацията.