основен Кафе Сервиране Подготовка на кафе от боб в напитка

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


9/3/2013 11:09 ч

Подготовка на кафе от боб в напитка

Приготовление кофе За много хора кафето не е просто питие. Той се превърна в атрибут, неразделна част от живота. Като се наслаждавате на вкус на чудесна напитка, можете да избягате от сивата рутина, да се отдадете на сънища и фантазии. Това е един вид ритуал, който е неразделен от съвременния ритъм на живота. Кафето е питие за душата и тя също има душа. Когато се присажда, главното не е да лишава душата му, а да разкрие неговата гъвкавост, многообразие, за да разкрие всичките си вкусни вкусови качества. Но когато избирате разнообразие, основното нещо е да не се изкушавате от ниската цена на моментална напитка. Това е кафе в боб, което ще ви даде удоволствие и удоволствие.

Успокояващата напитка има положителен ефект върху тялото, укрепва, увеличава тонуса, дава сила и енергия.

Най-популярната рецепта за приготвяне на напитка от зърнени храни е кафе в турски или ориенталски начин на готвене. За да направите това, ще ви е необходим турчин, който трябва да бъде напълнен с вряла вода преди употреба. 2 супени лъжици кафе на зърна се смилат в кафемашина преди готвене. За една порция кафе се нуждаете от 80-100 ml вода. Захарите могат да бъдат добавени 1 чаена лъжичка или по ваш вкус. Водата трябва да се излива в турците и да се постави на бавен огън. След като кипете, напълнете със захар и смляно кафе, извадете турчината, закачете го над огъня, за да приготвите кафето, но не кипене. Това също допринася за равномерното разпределение на пяната. Когато пяната на кафето се е повишила достатъчно, извадете кафето от огъня и го оставете да се варе няколко минути. След това процедурата за нагряване трябва да се повтори отново преди да се вари. След няколко минути можете да излеете чаша и да се насладите на вкус и аромат.

Тайната на подготовката на кафе на турски е, че не може да се остави да кипи. В противен случай неговият вкус може да бъде безнадеждно развален.

В други начини на готвене, в допълнение към основните съставки, канела, ванилия, карамфил, сметана, мляко, алкохол, коняк, други алкохолни напитки и много други подправки се използват, за да придадат още по-изискан, необичаен и красив вкус на любимата ви напитка. С цел да се смила отлично зърно от MoreCoffee.com.ua, най-добре е да използвате ръчна мелница. Ако използвате електричество, трябва да се върти бавно. След готвене, не пийте кафе веднага, но изчакайте, докато камерата се появи на дъното. На повърхността на пяната, за да получите още по-естетическо удоволствие, можете да изобразите лате изкуството - техниката на рисуване върху кафена пяна . Това може да се направи с помощта на шаблон с изрязан желания шаблон и да се пресее през подготвената канела от шампанско или ванилия до пяната с кафе.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Как да приготвяме отлично кафе в кухнята си?

Ремонт на кафемашина Bosch

Нови тенденции в дизайна на интериора: маси и столове върху метална рамка

Съдове за кафе от лидера Alux

Как да изберем кафемашина

Капсула кафе машини: запознайте се!

Кафе машина - мечтата на кофеина

Прибори от неръждаема стомана - поглед към бъдещето

Къде да поправя машината за еспресо?

Камери за замразяване - нещо, без което не можеш да живееш

Oregon Scientific BAR339DP - стилна прогноза за времето за дома

Тайните на успеха за ресторантьори

Обогатява ли се марката кафе машини?

Монтаж на кафе машини

Купете прибори с отлично качество - правилното решение

Сега имате достъп до широка гама професионално оборудване

Да наемете кафемашина - как да не се привързвате към измамници?

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.