основен Кафе Сервиране Необичайни млекопреработватели и крематори - великолепни декорации за кухнята, погледнете снимката

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


10/06/2013 18:03

Необичайни млекопреработватели и крематори - великолепни декорации за кухнята, погледнете снимката

Необычные молочники Производителите на мляко или сметаните са прибори за хранене, предназначени за сервиране на мляко или сметана на масата, които ги съхраняват за кратко време. Molochniki обикновено са по-големи от кремове. Традиционният млечен човек е като чаша с гърловина и дръжка. Тя ви позволява леко да изсипете сметаната и млякото в кафе или чай. Този артикул от кухненски принадлежности може да бъде чудесна украса за вашата кухня. Вижте снимката по-долу.

Снимка на необичайни млекопитаещи и крематори

През 18-19-ти век са били популярни сребърни кравеферми от ръцете на бижутери на холандеца Джон Шупе (18-ти век) и англичанина Дейвид Уилум II (1693-1761). Постепенно тези млекопроизводители стават традиционни и се произвеждат досега.

Молочники 19 века

Молочник корова


Съвременните дизайнери бързат да ни изненадат и да ни развеселят. Liz Gule Dubois предлага млекопроизводител, който ще добави флиртувано настроение към вашата маса. Той предлага да сервира мляко в естествен пакет. Особено такъв млекопроизводител като децата. И ако включите фентъзи и излеете в себе си пластове коктейл, резултатът ще бъде приятно за вас.

Прикольный молочник с выменем

Слоеныое молоко


Ето снимки на двама млекопроизводители или един кремър, който харесва:

Молочник в виде одноразовой упаковки

Оригинальный сосуд для молока

Друга задача, пред която са изправени дизайнерите, в допълнение към декорирането на кухнята и повишаване на настроението е да се спести място. Ето как се ражда захарната купа "Нютон" от Таня Сипила. Как действа: чаша с гърне работи като съд за мляко и купа за захарна полусфера е облечена на върха на специални пазики. Захарната купа като махало се люлее, когато млякото се наклони и захарта не се излива. Законите на физиката и магията!

Два в одном сахар и молоко

Млякото е много причудлив продукт. Той се нуждае от око и око. Тя свършва толкова неочаквано, или ушите! цветущи ... Съвременните джаджи ще помогнат на човек. Milkmaid Milkman е находка за съвременните домакини. Снабден с чувствителни сензори, той ще предупреди във времето за приближаването на срока на годност на млякото, количеството и температурата му. Така че, ако забравите, че млекопроизводителят или кремарът ще го почистят в хладилника, притурката ще ви напомни за това чрез SMS съобщения. Milkmaid Milkman понастоящем се тества и се надяваме, че скоро ще бъде пусната в продажба.

Молочник-гаджет


Производителите на мляко и сметаните не са само полезен детайл от полагането на чай и кафе, това е символ на почитане и запазване на традиции, които могат да подчертаят тържествеността и благодатта на момента.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Подготовка на кафе от боб в напитка

Как да приготвяме отлично кафе в кухнята си?

Мобилно кафе-сладкарница или кафе на колела с очите на кафеварките

Кафе за отслабване е не само вкусна, но и здравословна напитка!

Оригиналната рецепта за агнешко готвене с добавяне на кафе

Нови тенденции в дизайна на интериора: маси и столове върху метална рамка

Съдове за кафе от лидера Alux

Прибори от неръждаема стомана - поглед към бъдещето

Поръчайте маса в клуба: какво е важно да се обмисли?

Тайните на успеха за ресторантьори

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.