основен Кафе Сервиране Рейтинг марки кафе машини или какъв вид кафе машина за дома или офиса

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


24.12.2013 00:00

Рейтинг марки кафе машини или какъв вид кафе машина за дома или офиса

Какой бренд кофемашины выбрать - рейтинг Рейтингът ни на марки кафе машини, надяваме се, ще ви помогне да направите избор при закупуване на кафемашина за дома или офиса. Искаме да Ви дадем възможност бързо да навигирате на пазара и да определите марката, защото цената и броят на функциите на моделите на различни производители са почти еднакви и анализирането на стотици отзиви, които могат да се намерят в интернет, не е съвсем удобно. Разделихме марката кафе машини на три, в зависимост от цената, така че да можете да изберете кафемашина, базирана на вашите финансови възможности. Рейтингът взема под внимание такива показатели като качество, имидж на марката, услуга, популярност. Теглото на всяка характеристика се определя въз основа на ценовата категория.

Така че, рейтинг на кафе машини от марки, като се има предвид цената:

Евтини и ядосани: за тези, които търсят кафе машина на ниска цена, но с приемливо качество.
 1. De'Longhi
 2. Philips Saeco-
 3. Rowenta
 4. Витек
 5. Bosch
Цена / качество: функционални и качествени модели на средни цени.
 1. De'Longhi
 2. Philips Saeco-
 3. Bosch
 4. Krups
 5. Юра
Без компромис: високо качество и изображение на марката, цената не е от значение.
 1. Юра
 2. Miele
 3. De'Longhi
 4. Philips Saeco-
 5. Siemens

Нека разгледаме по-отблизо рейтинга на кафе машини без компромис .

На първо място JURA е швейцарска компания, най-старият производител на съвременни висококачествени домакински уреди, световен лидер в производството на напълно автоматични кафе машини за домашно, офис и професионално ползване. Всички сили на компанията се хвърлят върху усъвършенстването на технологиите и въвеждането на иновации, което позволява на истинските пиене на кафе да получат нови продукти възможно най-скоро.

Miele - за трайността на технологията на германската компания Miele легенда отива. Тайната се крие не само в резервата на силата на технологиите, но и в прост и стилен дизайн. Модерните кафе машини Miele са оборудвани с докосване, те имат напълно автоматизиран процес за приготвяне на всякакви дори и най-сложните напитки за кафе като лате макиато.

De'Longhi е италианска група от компании, един от най-големите производители на домакински уреди в света, основана през 1902 г. De'Longhi се опитва да се съсредоточи върху различни сегменти на пазара, като вземе предвид начина на живот на потребителя, неговата култура и традиции в домакинството. Ето защо фирмата се среща във всяка от трите рейтинги на кафе машини.

Philips е международна компания. Обхватът на дейността му е много голям. Целта е да се подобри живота на хората чрез непрекъснато въвеждане на иновации. В основата на всички развития е принципът "разумен и прост". В компанията Philips Saeco изобрети уникална напълно автоматична кафе машина за еспресо, която приготвя кафе след натискане на един бутон от цели зърна.

Siemens повече от 150 години отговаря на нуждите на клиентите. Технологичните знания и предприемаческият дух на Сименс имаха за цел да направят всекидневния живот у дома по-удобен и по-лесен.

Всяка от компаниите от рейтинга на кафемашини се стреми да предложи на купувача максимум допълнителни функции - от фина настройка на всички параметри, нагряване на смляно кафе и чаши до интелигентни системи за управление и напълно автоматична декалцификация на блока.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Видове кафе машини за дома

Таблетки за кафемашина - какъв магически инструмент или как да се почисти и извади изгорелите от кафеварката, като се избягва следгаранционен ремонт

Как да приготвяме отлично кафе в кухнята си?

Ремонт на кафемашина Bosch

Подготовка на кафе от боб в напитка

Как да изберем кафемашина

Капсула кафе машини: запознайте се!

Кафе машина - мечтата на кофеина

Къде да поправя машината за еспресо?

Дали марката кафе машини изчерпва много?

Монтаж на кафе машини

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статиите, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федерален закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето им и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.