основен Кафе Сервиране Какъв цвят да изберете за кухнята

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


01.16.2014 21:02

Какъв цвят да изберете за кухнята

Как выбрать цвет для кухни Какъв цвят да изберете за кухнята - този въпрос става релевантен в дизайна му. Кухня - това е специален свят, където се провежда тайнството на готвенето. Тук, у дома, приятелите ще отидат. Кухнята трябва да има уникална атмосфера, да има свой собствен стил, както и да бъде уютна и комфортна. С помощта на цвета можете да постигнете хармония, но е важно да следвате няколко правила.

Основните моменти, които трябва да се търсят при избора на цвят за кухнята:

  • Размерът на кухнята. Не е тайна, че цветът може да създаде илюзията за разширяване или стесняване на пространството. Светлите тонове визуално увеличават стаята и тъмни - тесни. В малките кухни трябва да се въздържате от използването на ярки цветове, които могат да предизвикат дразнене и умора. В кухни с голяма площ не се препоръчва да се използват студени цветове и нюанси. Те причиняват чувство на безделие и запустение. Приложението в интериора на голям украшение визуално намалява стаята, а малката - увеличава.
  • Височина на тавана. Можете да промените визуалните размери на кухнята, като редувате цветовете на контраста. За да създадете ефект на уголемяване, "опънете" областта, използвайте хоризонтални ивици, но не забравяйте, че те правят визуално по-нисък. Вертикално същите ленти на тавана повишаване, но компресиране на стаята.
  • Осветление на дневната светлина. В добре осветени кухни, лъчите на слънцето ще играят прекрасно на фасадите на метални, лъскави или бисерни цветове. Можете също така да изберете цветове, абсорбиращи светлината: червено, синьо, оранжево, черно и др. В кухни с дефицит на слънчева светлина използвайте цветове, които отразяват светлината: бяло, кремаво, синьо, розово, светло зелено и др. По-лекият, толкова по-отразяващ.
  • Температурата в стаята. Ако кухнята е гореща през лятото, желаната прохлада и простор ще донесат цветовете на студените нюанси: зелено, синьо, синьо, а също и синьо-виолетово, синьо-зелено. Топли нюанси: червено, жълто, оранжево - ще направи стаята визуално по-топла и уютна.
  • Топли или студени цветове. Хармоничната комбинация от топли и студени цветове ще ви даде подсъзнателно ниво на комфорт. За да постигнете баланс на цветовете, използвайте правилото "Златна секция". Комбинирайте първичните и вторичните цветове в съотношение 5: 3. Не забравяйте, че ярките цветове оживяват интериора, а тъмните - сдържаност и спокойствие. Студените цветове - успокояват и затоплят - предизвикват действие.

Надяваме се, че нашият съвет ще ви помогне да отговорите на въпроса: Какъв цвят да изберете за кухнята? И ще създадете свой собствен уникален микроклимат, който благодарение на правилния цвят ще настрои активното настроение или просто ще се отпусне и ще даде положителни емоции.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Какво в различни страни се сервират на кафе

Как да отворите малко кафене: избор на оборудване

Как да почистите сами охладителя на водата

Какво ще стане, ако машината за кафе се счупи?

Защо е изгодно да купувате домакински уреди в интернет?

Как да готвя сладък пай в мултифарк бързо и вкусно

Увреждане на енергийните напитки или с помощта на които продуктите да повишат ефективността, без да навредят на тялото ви

Как да готвя пица в многомерен Redmond (Redmond)

Оригиналната рецепта за агнешко готвене с добавка на кафе

Кафе и наргиле - пробуждането на ума

Интересен предястие за празничната трапеза или руските царе

Защитни пластмасови и тъкани ролетни щори на прозорци - какво е това, за какво са те и как работят?

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.