основен Кафе Сервиране Как да направя захар вкъщи или мога да смипя захар в кафемашина

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


01/24/2014 18:00 часа

Как да направя захар вкъщи или мога да смипя захар в кафемашина

Делаем сахарную пудру сами Приготвянето у дома на разнообразие от сладкиши за кафе много често изисква пудра захар, за декорация или за добавяне към сметаната. Как да го направите сами? И мога ли да използвам кафемелачка?

Най-лесният начин да направите прах у дома е да поставите парче хартия на дъска за рязане, излейте тънък слой захар, покрийте с друг лист хартия и ролка със стъклена бутилка.

Използвайте кафеварка за получаване на прахообразна захар е строго забранена, тя може да бъде прочетена във всички инструкции към това устройство или да се консултирате с специалист за ремонта. 95% от кафените мелници се разбиват след смилането на захарта в тях. За ремонта ще ви трябва инструменти, както и "златни ръце" или ще трябва да се свържете с отдела за услуги. И има разбивка поради факта, че скоростта на въртене на ножовете за мелница е от 10 до 14 хиляди оборота в минута. С тази скорост лагерът се нагрява и с него захарният прах започва да се стопява, което със сигурност пада върху него. Захарта карамелизира и бавно се оттича в лагера. Изключваме кафеварката, охлажда се и лагерът се залепва заедно с карамел с оста, на която са разположени ножовете. При следващата употреба машината за кафе не желае да се включва или мълчи, или мърморещо ръмже и не се върти. И вината е пудра захар.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Какъв цвят да изберете за кухнята

Какво в различни страни се сервират на кафе

Характеристики на кухненските кранчета

Как да отворите малко кафене: избор на оборудване

Как да почистите сами охладителя на водата

Какво ще стане, ако машината за кафе се счупи?

Защо е изгодно да купувате домакински уреди в интернет?

Оценка на марки на кафемашини или какъв вид кафемашина за дома или офиса

Какво да направите, ако случайно излеете таблет, лаптоп или запазете от клавиатура на компютъра

Видове кафе машини за дома

Какво да направите, ако случайно излеете таблет, лаптоп или запазете от клавиатура на компютъра

Кафе и наргиле - пробуждането на ума

Маска за коса: ракия, кафе, яйце

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.