основен Кафе Сервиране 4 вида кафемашини. Изберете себе си за вкус!

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


4 вида кафемашини. Изберете себе си за вкус!

16.02.2015 23:03

Я люблю кофе Харесва ли ви кафе? Е, поне ти пиеш, за да оживееш сутринта и най-после да се събудиш? Ако това е така, вероятно имате свой собствен начин да направите кафе: в турска, в кафе-машина с гейзер, капкообразна или кафе машина. Всеки начин за приготвяне на кафе е свързан с определен тип кафемашина (освен когато кафето просто се изсипва с вряща вода). Всеки метод има своите предимства и недостатъци.

Кафемашина за кафе

Специалната му особеност е използването на специални капсули за кафе. Капсулата кафемашина подготвя еспресо с отлично качество, тъй като суровините, използвани за приготвяне на кафе, обикновено са много високи. Вкарах капсулата, натиснах бутона - отлична напитка в чашата; хвърли използваната капсула в урна и тръгна на работа. Няма караница. Обичайното му приложение в дома, в малък офис, в малка яхта, тъй като не е предназначена за конвейер на желание за кафе.

Гейзер кафемашина

Разбира се, машината за кафе-гейзери е по-опростена - почти същата турчина, само с хитрост: има две отделения, между които филтърният делител - в нея поставяте кафе и в едно отделение запълвате водата. След това поставете кафеварката върху печката (или вкарайте щепсела в контакта) и изчакайте ... не, не като "bumknula", като топка в петата, но изчакайте, докато водата кипи в първото отделение. Когато това се случи, врящата вода ще се издигне до второто отделение, а между корпуса ще премине отделението за филтрация, т.е. чрез окачване на кафе, така че водата да абсорбира вкуса и аромата на зеленчуците ви, а вкусната напитка ще влезе във второто отделение. След това изсипете кафе в чашата си.

Капка кафе машина

Ако искате да дадете на цялото дружество едно кафе наведнъж, тогава кафето за капково капене е вашият асистент в този бизнес, тъй като от всички видове кафе машини само той е в състояние да прави кафе за 10-15 души наведнъж. Чували ли сте някога за американско кафе? Той се приготвя в капкообразна кафе машина.

Ръчно кафе машина

Това е нашият стар приятел - турчин или джизва. Нещо ново за това не може да се каже: в нея се приготвя кафе за 1-6 порции, напитката се оказва богата ароматна, понякога "бяга" ... Всичко трябва да бъде направено от собствените си ръце - решете дали това е ваше или неблагоприятно. Имате хубава чаша кафе!


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Видове кафе машини за дома

Кафемашина или кафемашина - каква е разликата?

Избор на кафемашина

Оценка на марки на кафемашини или какъв вид кафемашина за дома или офиса

Таблетки за кафемашина - какъв магически инструмент или как да се почисти и извади изгорелите се от кафеварката, като се избягва следгаранционен ремонт

Как да приготвяме отлично кафе в кухнята си?

Подготовка на кафе от боб в напитка

Как да изберем кафемашина

Кафе машина - мечтата на кофеина

Обогатява ли се марката кафе машини?

Кафемашини и кафеварки

Да наемете кафемашина - как да не се привързвате към измамници?

Производители на кафе машини: Philips Saeco (Филипс Саеко) - европейски лидер на кафемашини за дома

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.