основен Кафе Сервиране Кафе ъгъл у дома и в офиса

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Кафе ъгъл у дома и в офиса

03/09/2015 11:40

Место для кофе Харесва ли ви кафе толкова, колкото ми харесва? За теб, чаша ароматна напитка, пиянка с любим човек, е вкус на щастие и прекарано време? Кафеът играе ли голяма роля в живота ви? След това ви предлагам да създадете в къщата или в офиса си необичаен кафеен ъгъл, специално пространство, където можете да се насладите на богатото питие, приготвено тук.

Съвети за организиране на зоната за кафе

  • В центъра на вниманието на кафе ъгъла е, разбира се, кафе машината, която перфектно приготвя всички видове варианти на тази напитка. Това е много удобно, ако черупката е разположена в непосредствена близост. Ако възнамерявате да организирате кафена зона на етапа на планиране на вашия бъдещ дом или по време на ремонт, тогава осигурете скрит изход, поне за кафемашина и кафемашина.

Уголок кофейный

  • Ако няма достатъчно място в кухнята, зоната за кафе може да бъде подредена в дневната, на шведска маса. В допълнение към кафемашина, поставете необходимите прибори, кафеници, подправки, сиропи, захар, сладкиши. На рафтовете можете да слагате снимки в подходяща цветова схема, стар млекопроизводител, ръчна мелница за кафе, кърпа, декоративни елементи.

Как готовить кофе с удовольствием

  • Кафето ъгъл в стила на реколтата изглежда добре. Подходящите кухненски аксесоари, старинни часовници, мебели ще дадат на това място специална атмосфера, ще зарадват вида и приятно ще изненадат гостите ви.

Необычное место на кухне винтаж

Кофетерий в винтажном стиле

  • Възможно е да се оборудва това специално място с вграден апарат за приготвяне на кафе, който е оборудван с кафемашина, система за свързване на вода, осветление и други полезни функции. Изтеглената маса ще бъде много удобно допълнение.

Кофейное место на кухне

Встраиваемая кофемашина

  • Почти във всеки офис има зона за кафе и чай. Той може също така да бъде украсен много оригинален, например както е на снимката по-долу. Такова импровизирано кафене ще се отпусне по време на работния ден и ще помогне да се развесели.

Оформление кофе-зоны в офисе

Импровезированное кафе в офисе

  • Направете ъгъла на кафе уютен. Не е необходимо да се използват скъпи устройства. Можете например да направите капкомер за кафе, чаши, захарна чаша и мляко с крем. Украсете стената със специално покритие, върху което можете да боядисвате с тебешир и да смените етикетите според настроението и според събитията, които се случват.

Кофе уголок

Территория кофе

  • Във вашата собствена къща в топлия сезон можете да организирате кафе кът на чист въздух: в двора, на верандата или на балкона. Проста покривка, одеяла, възглавници, цветя във вази, любима книга и, разбира се, чаша ароматна напитка.

Кофепитее во дворе дома

Кофе на балконе

Когато си мислите за ъгъла на кафе в къщата си, трябва да си припомним, че това място трябва хармонично да се комбинира с обкръжаващия интериор, ергономично интегриран в оформлението, придавайки на помещението естетически атрактивен външен вид. Евтини къщи могат да бъдат поръчани в компанията, предлагаща на своите клиенти дървени трупи с веранди и организиране на уютно място за отдих.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Интересни идеи за ястия за пикник

Закуска маса за легло: как да избирате и да използвате

Идеи за малка кухня - истински дизайн с снимка в "Хрушчов"

Кухненски комплекти - основни стилове

Коя плоча е по-добра електрическа или индукционна

Кафе-сетове с най-необичаен дизайн

Как да изберем правилната чаша за кафе

Избор на кафе машина за офиса

За кухнята от Германия

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.