основен Кафе Сервиране Повторно използваеми капсули за кафе машина със собствените си ръце

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Повторно използваеми капсули за кафе машина със собствените си ръце

24 юли 2015 г., 22:40 часа

Кофе течет в чашку в кофеварке Всички истински ценители знаят колко е приятно да се събуждате сутрин, да усетите любимия аромат на прясно приготвено кафе! И как понякога не искате, да, или просто нямате време да го подготвите. Всички тези, които имат капсула кафе машини ще съзнателно усмивка. Изглежда, че може да е по-лесно, взе капсулата, вкара я в устройството и натисна бутона. След няколко минути любимата ви напитка е готова. Но ... по някаква причина не го прави без това "но". Въпросът е, че капсулите с кафе са склонни да приключват бързо и, според всички известни закони, те завършват в най-неподходящия момент. И, както знаете, в най-близкия супермаркет не можете да ги купите и вие с копнеж осъзнавате, че е необходимо предварително да се грижите за това. Но не се обезсърчавайте. Винаги и във всичко можете да намерите изход, добре, или поне опитайте. Собствениците на кафемашини за капсули вече са чували за капсули за многократна употреба. Ако ги имате, сутрин без любимо питие просто не сте застрашени. Кой друг не знае какво имам предвид от това. Това са пластмасови контейнери, където се излива кафе и плътно се затваря с капак.

Предимството на този контейнер е, че освен факта, че нямат собственост, която да приключи внезапно, е възможно да го запълните със съдържание, основано на вашите фантазии. Е, или предпочитания за момента. Например, можете да излеете кафе от различни сортове, да експериментирате с крепостта или степента на печене. И ако изведнъж по някакъв начин не искате кафе, можете спокойно да поставите там чай или какао. И така, може да сложите всичко заедно и да видите какво ще се случи. (Шега шега.) Като цяло, предимствата на многократно използваните капсули са очевидни.

Е, ако сте изпълнени с творчески начинания и имате сърбеж да направите нещо сами, можете да опитате да направите капсула със собствените си ръце. Това не е толкова трудно, колкото изглежда на пръв поглед. За да направите това, ще ви трябва два контейнера, които вече сте използвали и малко търпение.

Така че правим капсули за кафе машини със собствените си ръце:

  1. Вземаме една капсула и отрязваме върха точно над мембраната.
  2. Нежно почиствайте капсулата от използваното кафе и го изсушете.
  3. Вземаме втората капсула и я отрежете в средата. Отстраняваме мембраната и я изсушаваме.
  4. В резултат на това имаме две части от капсулата за кафе, която е красиво облечена в другата.
  5. Налейте кафе в този дизайн и свържете капсулата чрез внимателно натискане.

Това е всичко. Може да използва.

Сега е малко вероятно да останете без любима напитка и ако изведнъж изчерпите капсулите с кафе, можете спокойно да ги направите сами. Дори да сте на работа, не се притеснявайте. Има такава услуга като отдаване под наем на кафе машини за офиса.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Кафе в зърна ... или най-доброто от най-доброто

Как да съхраняваме смляното кафе?

Сортовете кафе на зърна: Liberal, Robusta и Arabica или основните характеристики и отличителни черти на кафе на зърна

Robusta: характеристики на култивация и вкус

Тайните на кафето. Много зависи от водата?

Какво трябва да знаете, за да изберете кафе капсули

"Еволюция" на кафе

Как расте кафевото дърво, колко можете да съберете кафяви растения в един сезон и как цветята миришат на кафе

Подготовка на кафе от боб в напитка

Как да приготвяме отлично кафе в кухнята си?

Кафе Kopi Luwak - елитен клас кафе от Виетнам за истински гастрономи на тази благородна напитка

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, съгласно Федерален закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. "За защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни". 18+. Условия за използване на информацията.