основен Кафе Сервиране Керамика Турка - идеално кафе

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Керамика Турка - идеално кафе

08.01.2015 19:55

Керамическая турка Научното и технологичното развитие, както знаете, не стои неподвижно. Полезни неща, които са създадени, за да направят живота ни по-удобен буквално да ни заобикалят. Наименувайте всяка област от нашия живот и ще намерите около вас много устройства, устройства и единици, без които, изглежда, животът просто ще спре. Всичко това, разбира се, се отнася до подготовката на любимата ни напитка от всички нас. Много кафе машини и кафемашини ще направят кафе в рамките на няколко минути и без много усилия. Но ние не говорим за тях.

Истинските познавачи знаят, че най-доброто кафе може да бъде приготвено само в турчин. И не всички, а в "дясното". Ако нямате време или просто не знаете как да направите кафе, тогава е по-лесно да си купите кафемашина, тъй като е по-лесно за турчин да съсипе кафе, отколкото да го заварява добре. Но ако го направите, ще забравите завинаги всички кафе машини. В "правилния" турчин се разкрива целият аромат и вкус на истинското кафе.

И така, какво трябва да бъде това? По мое мнение, керамичният турчин е най-подходящ за понятието "право". Той е изработен от специално обработена глина и има пореста структура. Стените на керамичната турка са много дебели, което ни позволява да натрупаме топлина, в резултат на което кафето продължава да се кипва дори след като тюркчанът е изваден от огъня.

Също така трябва да се каже, че керамиката преминава добре, обогатявайки кафето с кислород. Една напитка, направена в керамична пуйка, се оказва, че е с много високо качество.

Заедно с положителните моменти керамичните турци имат своите недостатъци. Тъй като материалът, от който е приготвен, е необходимо да се използва такъв турчин доста крехък, за да се използва много внимателно.

Както вече беше отбелязано по-горе, керамиката е увеличила топлинната инерция, така че трябва да се адаптирате така, че вашето кафе да не "perekipel". Въпреки това, аз вярвам, че керамичният турчин е най-добрият от всички. В това е същото, че без нищо несравнимо, удивителна черна напитка се оказва, след като сте опитали това, вие вече за нищо от него няма да откажете.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Турка за кафе - как да изберем кой е по-добър метал или керамика

И как правиш кафе?

Какво трябва да бъде турският за кафе?

Правилата, които трябва да знаете, за да направите вкусно кафе в турчин

Как обикновено готвя кафе в турски - полезни съвети

Как да направите кафе във френска преса

Кафето на турски е "черно като нощ и сладко като грях", или как да се приготвя кафе на турски език

Как да направите капучино у дома

Как правилно да се приготви кафе в ориенталски и в какви необясними магии

Бариста - кой е този? Описание и характеристики на професията, историята на произхода

Колко правилно да поставяте стрес в думата "лате", да пишете капучино и да наклонявате бариста

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.