основен Кафе Сервиране Бари - зърнена кафе машина за всеки

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Bari - зърно кафе машина за всеки

10/22/2015 9:00 PM

Финская кофемашина Kaffit.com 1603 Bari е напълно автоматична кафе машина от младата финландска марка Kaffit.com. Мотото на марката е, че "нищо излишно е само най-доброто". И можем спокойно да кажем, че успяхме да го изпълним.

Моделът Бари е чудесно за тези, които предпочитат голямо черно кафе, но понякога те обичат да се наслаждават на напитки с мляко. Еспресо-машината подготвя еспресо с натискане на един бутон и са възможни двойни порции. Също така е включена дюза за пара, която ви позволява да приготвите част от млечна пяна и част от гореща вода за чай. Освен това има възможност за закупуване на автоматично капучино, а след това менюто ще бъде допълнено с популярни напитки като лате, лате макиато и капучино.

Кафената машина има три цветни решения, които идеално се вписват в почти всеки интериор на кухнята или офиса. Можете да изберете черна, бяла или сребърна версия. Концепцията на дизайна е създадена специално за марката на италианската дизайнерка Никола Занети. Италианците, както знаете, знаят много за кафето. Ето защо всички машини Kaffit.com изглеждат стилни и модерни.

В машината за кафе в Бари можете да използвате както зърнено, така и смляно кафе. Цялото разнообразие от аромати на кафе е отворено за вас! Машините произвеждат максимално от всяка смес, независимо от нейния състав и степен на печене. Опитайте и вижте сами.

Комуникацията с кафе машина е лесен и приятен процес. Руският дисплей и интуитивният контролен панел ще направят процедурата за приготвяне на напитката удоволствие за всеки потребител. Резервоарът за вода се отстранява лесно и се монтира назад, същото важи и за дюзите за пара и капучино. Капацитетът на водното отделение е 1,8 литра. Средно това е около 25 чаши, доста сума за дома или офиса.

Кофемашина - панель управления

Вградените програми за пране и почистване ще ви спестят от грижата за еспресо машината. Самата тя ще ви напомня за необходимостта от тези процедури, когато е необходимо. По този начин почти пълната независимост ще ви спести много време.

Дозаторът за кафе е регулируем на височина, което ви позволява да готвите в контейнери от всякакъв размер. Пийте спретнато в чашата, без да се пръскате отстрани, правейки ястието за кафе наистина приятно преживяване. Кехлибарено осветяване на чашите само засилва това впечатление, създавайки чувство за празнуване.

Кафе машината е оборудвана с мелница за кафе, която има пет степени на смилане. Конусната форма на мелниците гарантира правилно и точно смилане, а оптималната скорост на въртене на мелницата предотвратява нагряването и в резултат на това изгарянето на зърното. Всичко това гарантира напитката голям вкус и луксозен богат вкус.

Машината за кафе е изработена от закалена стомана. Този материал е известен със своята висока якост, така че можете да сте сигурни в дългосрочна работа.

Кофемашина готовит две чашки одновременно

Независимо коригиране на силата на напитката, въз основа на собствените си предпочитания за вкус, не е трудно. Кафе машината има три нива на крепостта. Между другото, този параметър, подобно на обема на напитката, може да се промени точно по време на готвене. Други марки не разполагат с такава възможност, а само за модели, принадлежащи към класа.

Теглото на машината за кафе Бари е 11,5 кг. Размери - 302x450x370 мм (Ш x Ш x В). Не се изисква допълнително място за поддръжка.

Всички продукти на Kaffit.com са гарантирани. За автоматичните кафе машини е 2 години от датата на покупката. Освен това има възможност за получаване на допълнителна гаранция.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Видове кафе машини за дома

Кафеварки: типове и характеристики на избор

Кафе машини: как да се справяте с неизправностите?

Рейтинг марки на кафемашини или какъв вид кафе машина за дома или офиса

Таблетки за кафемашина - какъв магически инструмент или как да се почисти и извади изгорелите се от кафеварката, като се избягва следгаранционен ремонт

Как да приготвяме отлично кафе в кухнята си?

Кафе машина или кафемашина - каква е разликата?

Подготовка на кафе от боб в напитка

Как да изберем кафемашина

Кафемашини за кафе: запознайте се!

Кафе машина - мечтата на кофеина

Обогатява ли се марката кафе машини?

Кафемашини и кафемашини

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.