основен Кафе Сервиране Какво се дава на кафе в чужбина?

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Какво се дава на кафе в чужбина?

30.10.2016 г. 04:06 ч

Пара чашечек кофе Много хора обичат да започнат сутринта с чаша горещо и ароматно кафе. Но пиенето просто не винаги го харесва, а стандартните кифли не винаги отговарят на ситуацията. Разбира се, менюто за доставка на храни може да играе роля, добре, можете да сърфирате директно в интернет. Какво да поръчате специално за кафе?

За да определите какво е подходящо за тази ободряваща напитка, трябва да се запознаете с традициите на различните страни. И вероятно си струва да започнем с арабите . И пият кафе сутрин с чаша прясна, но студена вода и чиния от измити плодове. Подправките и захарта се добавят към напитката дори по време на подготовката и само по желание. Но да се пие алкохол от кафе, сладкарски изделия или мляко не се приема тук.

В Индия кафе се сервира със сладкиши и млечни продукти, но с ниско съдържание на мазнини. Плодовете тук не се предлагат на гостите, но могат да се добавят към напитката по време на подготовката.

В Африка и Азия няма строги граници. Кафето се използва тук с различни бонбони, месни ястия и дори със сирене. В същото време те служат в началото на храненето, а самият гост има правото да реши кога иска да се наслаждава.

В Австралия кафето е задължително да се сервира сметана или мляко. Рядко се среща дори леко подкиселена вода. Освен това собствениците със сигурност ще предлагат разнообразие от домашно приготвени торти (от кифли и бисквити), но само без пълнеж. Същите традиции, между другото, в Германия , но има добавени подправки и някои билки в "бисквитките".

Но в Австрия хората обичат да ядат с кафе много сочни и висококалорични десерти. Могат да бъдат различни ролки, пайове с пълнеж и варени торти.

Във Франция кафе се сервира със сок и малки кроасани. Като опция можете да намерите парчета багет, намазани с мармалад или конфитюр.

Жителите на Швейцария и Белгия са много любители на шоколада. Те го обичат толкова много, че пият кафе с него или го прибавят към напитката по време на готвене. Също така тук можете да предложите мини-омлет, мед, сок, лимон, мляко, ликьор или сирене.

Както можете да видите, всяка страна има свои собствени предпочитания. Естествено, те са индивидуални за всеки човек. Освен това има и определен етикет, наблюдаван в големи приеми в света, където се сервира кафе със сандвичи, канапи, ролки, шоколад и кифлички.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Пикантни вафли с ягоди и сметана

Какво мога да поставя в кафе?

Най-доброто допълнение към ободряваща напитка

Колко дълго да готвите яйца от пъдпъдъци, за да запазите максимално полезните вещества

Вкусна и обилна закуска

Сладък антидепресант

Просо каша с тиква в multivark

Тогава да замените маскарпоне в тирамису или рецептата за домашно приготвено маскарпоне

Как да направите сладолед във вашия дом

техните условия - рецепта за сладолед от зелен чай

Какво може да се направи от ягода +

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.