основен Кафе с шоколад и какао Лате с горещ шоколад

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Лате с горещ шоколад

съставки
за 1 сервиране:
1 супена лъжица. лъжица фино кафе,
50 мл горещ шоколад,
100 ml студено мляко,
настърган шоколад.


Как да готвя:

  1. 50 мл горячего шоколада и налейте в айриш-стакан . За да готвите Latte с горещ шоколад, готвяте стомна от 50 мл горещ шоколад и се изсипвате в артишово стъкло .
  2. или черный кофе . Кук едно класическо еспресо или черно кафе .
  3. Изсипете кафето в айръс-стъкло върху горещ шоколад.
  4. Пригответе пяната. За производството на мляко на пяна можете да използвате кафемашина, френска преса или шип за мляко .
  5. Замразеното мляко се излива в артишово стъкло с горещ шоколад и кафе.
  6. Украсете Latte с настърган шоколад.


Сервирайте Latte с горещ шоколад, препоръчан в артишово стъкло .

Чаша кафе ще бъде отличен край на лека закуска. А на сутринта е добре да опитате лека и питателна храна. Зелените салати са вкусни и здрави, освен това има огромен брой: салати от подправки, салати от шаренца, салфетки, гъбни салати със сирене ... Важно предимство на гъбите е, че дори в малки количества те могат да предизвикат чувство за ситост, докато тяхната калоричност е само около 400 килокалории на 1 килограм продукт.

Изпратете ни версията на Latte с горещ шоколад Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, за да го видите, трябва да ползвате Джава Скрипт

 

Прочетете още:

"Начини за приготвяне на кафе"  

"Съдове за приготвяне на кафе"

"Latte Art"

"Речник"

Назад към списъка с рецепти "Кафе с шоколад и какао"

 


Имате хубава чаша кафе!

yanqex.com

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.