основен Кафе-къщи от цял ​​свят Кафе магазин One Shot Coffee (Филаделфия, САЩ) ще задоволи вашите 5 сетива

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Кафе магазин One Shot Coffee (Филаделфия, САЩ) ще задоволи вашите 5 сетива

Кофейня в Филадельфии Във Филаделфия, САЩ, има необичайна кафене - One Shot Coffee. Получавайки тук 5-те ви чувства, ще намерите нещо завладяващо за себе си.

Зрение: интериорът на институцията се осъществява в неочакван артистичен стил. Вътре има усещането, че това кафене е тук от няколко стотин години. Собственикът Мелиса Баруно се стреми да създаде кафене, което да отразява традициите на местното общество. За да направи това, той се обърна към дизайнера Крис Шефилд и заедно прекарваха много време в избора на интериорни части за One Shot Coffee. Трябваше да погледна пазара на бълхи и да събера много невероятни реколта неща. Много усилия бяха положени за създаването на винени шкафове, ексклузивен бар, индекс на карти, библиотека за гости. В резултат на това се намирате в уютна приятна обстановка. И честно казано, очите тичат.

Изслушване: музика от 60-те. Винтажная кофейня

Докосване: всяка повърхност тук беше избрана с голямо внимание. Започвайки от гладка бяла мраморна плота и до удобно дълга мека дивана - всичко това работи.

Миризма: Вкусът на кафе ви приветства на вратата.

Вкус: изборът тук е по-богат, отколкото бихте очаквали. Разнообразието се съчетава с вкус в съвършенството. Кафето на едно кафе е толкова вкусно и енергично през целия ден. И закуската е най-изненадана от мен. Те правят вкусно бекон, яйца и сирене на багел. Аз ядох този сандвич в продължение на много години на различни места в Съединените щати и мога да кажа със сигурност, че никой не го прави по-добре, отколкото в кафенето One Shot Coffee. Повярвайте ми, няма да бъдете разочаровани.

Персоналът е топъл и приветлив. Искрено се радваме да ви видим тук. Цените са малко по-високи от обичайното. Качеството на обслужване, вкусът и интериорните елементи заслужават.

Ретро-кафе Адрес на кафенето One Shot Coffee:
Джон Дж
Philadelphia, PA 19123
Съседство: Северни свободи
(215) 627-1620

Ящечки с карточками

винтаж и кофе

Детали интерьека кофейни

Кафе и книги


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Италиански традиции в използването на кафе или информация, за да помогне на пътниците - кафеварките

Как дойде кафе в Европа

Етиопия - родното място на кафе или страната, където първата горчива напитка, легенди за произхода на кафе

Интересни правила за пиене на кафе в Италия. Ремонт на кафе машини Gaggia

Кафе копия

Историята на безкофеиново кафе, тъй като за първи път кафе изгуби кофеин

Кафе Музей в Санкт Петербург, Русия - информация за пътуващите

Кафе музей във Виена, Австрия - информация за пътуващите

Кафе-обиколки или страна на кафе и карнавални чака пътници - любители на кафе

Обиколка на планетата в търсене на интересни места за "кафе"

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.