основен Кафе-къщи от цял ​​свят Как да има добро и забавно време в Лвов или Lviv кафе чаша Lvivska Kavi Kavi предлага отлично кафе, разрушава стереотипите и те кара да се усмихваш

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


30.10.2013 13:31

Как да има добро и забавно време в Лвов или Lviv кафе чаша Lvivska Kavi Kavi предлага отлично кафе, разрушава стереотипите и те кара да се усмихваш

Пътуване през културната столица на Украйна - град Лвов, където историческият център е включен в списъка на ЮНЕСКО за световно наследство, ще бъдете приятно изненадани от разнообразието от оригинални кафенета, ресторанти и кафенета. Всеки от тях е уникален по свой собствен начин и ще помогне да има добро и забавно време в Лвов.

Бихме искали да привлечем вниманието ви към кафенета в Лвов - място, където можете да видите със собствените си очи как се произвежда кафе. Да - да, чухте точно в Лвов, че кафето се произвежда по този начин.

, Львов 79008 , Украина. Налице е кафене в Лвов или Лвов Кави Кави в историческия Любомирски дворец на площад " Ряок " 10 , Лвов 79008 , Украйна.

Львівська копальня кави Директно от входа се обвива в зашеметяващ аромат на кафе. Истинските любители на кафе могат да получат оргазъм и да умрат. Бъдете внимателни! Има кафене. Кафето може да бъде закупено както в зърно, така и в земята. Поръсете кафето тук. Имената на сортовете кафе са съвсем оригинални: "Бандера", "На жителите на Донбас", "Вечер", "Сутрин", "Когато вали", "Лека нощ" и др. и всички с коментари. Всеки ден от 17:00 до 18:00 ч. Пред входа на кафенето се продава една от сортовете кафе. Можете да си купите за себе си или за сувенири.

Где добывают кофе Веднага след като магазинът започне кафе, но най-интересното започва, когато виждате показалеца "Dive" с очите си и слизате в мината. Облечен в каска с фенерче, така че парчета кафени камъни да не падат на главата ти, слезте в "лицето на кафето". Дъждовен офицер облечен в платно облекло ще ви отведе до местата за производство на кафе и ще разказва легендите за местните места. Ще видите слоеве кафе, места за извличане, количка на релси, паметник на миньорите, които извличат кафе. Тук на сянка можете да пиете на чаша. Как готовят кофе в забое Нашият съвет: поръчайте "Запечатано кафе". Впечатляваща гледка! Сервитьорът ще донесе заедно с поръчката надувач и на вашите очи ще направи карамел от захар на върха на кафената пяна. Проверката се представя по доста оригинален начин - в малка кафе машина.

След като сте посетили кафето от Лвов, със сигурност ще се усмихвате и ще разгледате света по нов начин.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Италиански традиции в използването на кафе или информация, за да помогне на пътниците - кафеварките

300 години виенски кафенета

Легендарната кафе-сладкарница Antico Caffe Greco (Cafe Greco) в Рим, Италия

Кафе магазин One Shot Coffee (Филаделфия, САЩ) ще задоволи вашите 5 сетива

Как дойде кафе в Европа

Етиопия - родното място на кафе или страната, където първата горчива напитка, легенди за произхода на кафе

Интересни правила за пиене на кафе в Италия. Ремонт на кафе машини Gaggia

Кафе копия

Историята на безкофеиново кафе, тъй като за първи път кафе изгуби кофеин

Кафе Музей в Санкт Петербург, Русия - информация за пътуващите

Кафе музей във Виена, Австрия - информация за пътуващите

Кафе-обиколки или страна на кафе и карнавални чака пътници - любители на кафе

Обиколка на планетата в търсене на интересни места за "кафе"

Окачено кафе или добра традиция от неаполитански кафенета

Капсула кафе машини: запознайте се!

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.