основен Кафе-къщи от цял ​​свят Мобилно кафе-сладкарница или кафе на колела с очите на кафеварките

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


10/04/2013 17:43

Мобилно кафе-сладкарница или кафе на колела с очите на кафеварките

Кофе на колесах Наскоро се появиха мобилни коли по улиците на нашите градове. Ясен, привлекателно боядисан микробус спира на места с голяма тълпа от хора. Водачът в стилна престилка отваря задните (понякога странични) врати и пред очите на изумителната публика има пенливо оборудване за приготвяне на кафе и чай. Красиви очила, богато меню, бонбони и pechenyushki в атрактивни опаковки и очарователен аромат на кафе ... Вече е на линия, всеки иска да опита кафе на колела.

Какво е мобилно кафене

Нека се опитаме да разберем какъв чудо е. Мобилното кафе е машина, оборудвана с всичко необходимо за приготвяне на кафе по различни начини, какао и чай. Думата "мобилни" говори сама за себе си. Машината може да се движи из града, да се приближи до потребителя, да избере най-приемливите места. Хората са щастливи да помислят кафе коли, украсени с ярки рекламни знак и са щастливи да купуват кафе и други вкусни напитки. Такъв кафеен ван на колела работи напълно автономно и не изисква свързване към електрическата мрежа и водоснабдяването.

Каква е красотата на кафе на колела и какви са неговите предимства в сравнение с традиционните кафенета и кафе машини

  • Мобилните кафенета обикновено се намират на места с голям трафик: метро, ​​търговски центрове, в близост до учебни заведения, на главните улици на града. Кафето може да бъде закупено по пътя към работа или при ходене, спестявайки достатъчно време.
  • Цената на чаша в такъв камион за кафе е по-ниска от цените в традиционните кафенета, тъй като не е необходимо да се плаща за наемане на помещения, комунални плащания и заплати за персонала по поддръжката.
  • Автоматичните кафенета, които ценят репутацията си, никога няма да ви предложат незабавно кафе в пластмасова чаша. Обикновено фургоните, предлагащи кафе, оборудвани с добри, скъпи кафе машини и кафемашини, собствениците се грижат за качеството на суровините и не пестят на специални ястия, които не изгарят ръцете си.
  • Автомобилните кафенета разчитат и на поддръжката. Персоналът преминава специално обучение. Потребителят трябва да разбере, че получава по-ниска цена от продуктите и услугите на ресторанта на достъпна цена.

Малко история:

Първото мобилно кафене се появи в САЩ през 1992 г., а днес по улиците на много градове не само в Америка, но и в Европа, Австралия, Русия и Украйна могат да се намерят микробуси, продаващи кафе на колела. Автомобилите се използват най-разнообразни . Можете да си купите готови машини или да ги конвертирате в поръчка.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Известни кафенета по света: Франция, Париж - кафе La Closerie des Lilas (Closerie de Lila)

Как да имаме добро и забавно време в Лвов или чаша за кафе Lviv "Lvivska kavalya kavi" предлага отлично кафе, унищожава утвърдените стереотипи и ви кара да се усмихвате

Италиански традиции в използването на кафе или информация, за да помогне на пътниците - кафеварките

300 години за виенски кафенета

Легендарната кафе-сладкарница Antico Caffe Greco (Cafe Greco) в Рим, Италия

Кафе магазин One Shot Coffee (Филаделфия, САЩ) ще задоволи вашите 5 сетива

Как дойде кафе в Европа

Етиопия - родното място на кафе или страната, където първата горчива напитка, легенди за произхода на кафе

Интересни правила за пиене на кафе в Италия. Ремонт на кафе машини Gaggia

Кафе за отслабване е не само вкусна, но и здравословна напитка!

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федерален закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето им и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.