Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


14.11.2013 16:02

Още веднъж за кафе

что вы хотели узнать о кофе Чаша прясно кафе отдавна е неразделна част от нашата сутрин. Неговият аромат ни помага да се събудим и дава сила за следващия ден. Чаша прясно кафе отдавна е неразделна част от нашата сутрин. Неговият аромат ни помага да се събудим и дава сила за следващия ден. Кофеинът, съдържащ се в него, стимулира нашата нервна система и повишава работоспособността, а серотонинът - такси с добро настроение. Също така в тази невероятна напитка има витамини - пантотенова киселина, която помага да отслабнете и да намалим холестерола в кръвта и биофлавоноидите, които ни помагат да се борим с инфекциите.
Има различни видове кафе напитки, които са свързани с различни начини за обработка на кафе на зърна. Най-лесният начин за приготвяне и изисква само чаша, лъжица и вряла вода е мигновено кафе. За да направите смляно кафе, ще ви е необходима турска или кафемашина, а ако искате вкусен вкус на кафе на зърна, не можете да правите без професионална кафемашина.

Качеството на напитката зависи от характеристиките и тайните на готвенето. Поръчайте себе си в евтин ресторант на непознат град с чаша кафе и не очаквайте нищо специално от него, тогава можете да си спомните отдавна невероятния му аромат и незабравим вкус. Такъв подарък очаква гостите на културната столица на Република Коми. Ще бъде необходимо да резервирате хотел в Syktyvkar, да се разхождате из града, да разгледате забележителностите и да отидете в някой ресторант за закуска. След като сте готови с храната, можете да опитате чаша кафе, вкусът на който ще бъде запомнен за дълго време.

И колко различни са традициите на кафето в света! В Индонезия зърната се пързалят директно с посетителя в конвенционален тиган, добавяйки ориз. След това те се разделят, смилат "на прах" и се вариха в конвенционална чиния, например малка тенджера. В Индия, в подготвеното земно зърно, добавете палмово захар, изсипете вода и доведете до кипене на специална чиния, след което добавете млякото. В Египет те предпочитат да използват сладко кафе, но без мляко и сметана. В Турция се вари в турчин, потопен в горещ пясък.

Използвайки любимата си напитка, трябва да запомните прости правила, за да избегнете отрицателни последици. Спазвайте умереността и не пийте кафе следобед, особено преди да си легнете. Не забравяйте, че в големи дози причинява зависимост. Не забравяйте, че добавянето на захар и крем неизбежно ще увеличи съдържанието на калориите в напитката. Но каквото и да кажат, не бива да се отказвате и от кафе.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Известни кафенета по света: Франция, Париж - кафе La Closerie des Lilas (Closerie de Lila)

Как да имаме добро и забавно време в Лвов или Lviv чаша кафе Lvivska Kavi Kavi предлага отлично кафе, разрушава стереотипите и те кара да се усмихваш

Италиански традиции в използването на кафе или информация, за да помогне на пътниците - кафеварките

300 години виенски кафенета

Легендарната кафе-сладкарница Antico Caffe Greco (Cafe Greco) в Рим, Италия

Кафе магазин One Shot Coffee (Филаделфия, САЩ) ще задоволи вашите 5 сетива

Как дойде кафе в Европа

Етиопия - родното място на кафе или страната, където първата горчива напитка, легенди за произхода на кафе

Интересни правила за пиене на кафе в Италия. Ремонт на кафе машини Gaggia

Мобилно кафе-сладкарница или кафе на колела с очите на кафеварките

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.