основен Кафе-къщи от цял ​​свят Френски кафе традиции

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


01/24/2014 09:25

Френски кафе традиции

Утро, Париж, кофе Франция - красива страна, привличаща туристи с невероятна архитектура, уникален цвят и национална идентичност. Тук дори въздухът е специален, с лек влак на елегантност и изисканост. Възползвайте се от таксиметровите услуги в Париж, разходка в основните забележителности, се насладете на уникалната атмосфера на старите улици и не забравяйте да погледнете едно от многото кафенета, които вече са станали неразделна част от Париж. Дори думата кафето е неразривно свързана с Франция и нейните кафе традиции.

Френските са с право смятани за ненадминати гастрономи. Яденето на храна е истинско изкуство, а не последното място, в чието развитие се взема кафе. Местните gourmets притежават различни тайни за приготвяне на кафе за голямо разнообразие от рецепти. Със сигурност си пила кафе с мляко повече от веднъж. Знаете ли, че Франция е родното място на тази рецепта? Традицията на прибавянето на мляко към кафета се връща в средата на 17-ти век, когато френските лекари излагат хипотезата за лечебните свойства на кафето с мляко. Рецептата е изключително проста: нагрявайте млякото в лека пяна и го разбъркайте в равни пропорции с прясно свареното кафе.

Особеността на традициите на Парижките кафе е добавянето на различни алкохолни напитки към кафе, те могат да подчертаят силата на кафето и да му дадат отличен вкус. Френските гастрономи никога не приготвят кафе във вряла вода. Ако не сте решили какво да правите тази вечер в града, отидете в уютно кафене. Тук, с чаша ароматно кафе, хората обсъждат различни въпроси, решават важни задачи, почиват и се влюбват.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Известни кафенета по света: Франция, Париж - кафе La Closerie des Lilas (Closerie de Lila)

Как да имаме добро и забавно време в Лвов или чаша за кафе Lviv "Lvivska kavalya kavi" предлага отлично кафе, унищожава утвърдените стереотипи и ви кара да се усмихвате

Италиански традиции в използването на кафе или информация, за да помогне на пътниците - кафеварките

300 години за виенски кафенета

Легендарната кафе-сладкарница Antico Caffe Greco (Cafe Greco) в Рим, Италия

Кафе магазин One Shot Coffee (Филаделфия, САЩ) ще задоволи вашите 5 сетива

Как дойде кафе в Европа

Етиопия - родното място на кафе или страната, където първата горчива напитка, легенди за произхода на кафе

Интересни правила за пиене на кафе в Италия

Още веднъж за кафе

Мобилно кафе-сладкарница или кафе на колела с очите на кафеварките

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статиите, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федерален закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето им и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.