основен Кафе-къщи от цял ​​свят Ресторанти: какво изненадва посетителите сега?

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


01/29/2014 18:20

Ресторанти: какво изненадва посетителите сега?

Удивительный вид с балкона кофейни Преди това качеството на храната и услугата бяха основните фактори, които избраха институцията както за вечеря, така и за всяко събитие. Но сега това не е изненадващо, така че ресторантът бизнес е все по-изложени на различни иновации, наслаждавайки ни с ултрамодерни и релевантни иновации.

На първо място, това е, разбира се, информационен комфорт, защото можете уверено да кажете, че от списъка на голям брой ресторанти посетителят ще избере този, в който например ще има безплатен Wi-Fi. Има отлична възможност не само да имате вкусна храна, но и да поддържате връзка, да проверявате пощата си и да общувате с приятели.

Какви други мерки предприема ръководството на институцията, за да привлече своите гости? Много просто - това са стафиди и "чипове" в интериора! Например, покажете всички налични менюта или самата кухня на всички посетители. Естествено, всеки човек ще направи поръчката много по-лесно, знаейки какво ястие ще яде, но да го направиш с помощта на истински преживявания е почти невъзможно, защото ще се влоши.

Но с помощта на специални модели, които напълно имитират формата, цвета и външния вид на кулинарния шедьовър - това е лесно! Или - друга чудесна иновация, която се използва успешно в Европа и привлича стотици гости. Това е кухнята на ресторанта зад стъклото, когато можете да наблюдавате технологията и последователността на готвене на всяко ястие. Всичко това улеснява самия процес на подбор и вдъхва увереност в институцията като цяло.

Друга новост, която е много популярна, е електронното меню. Това е въвеждането на таблети вместо стандартни папки или брошури, които чудесно ще покажат на всеки посетител това, което поръчва и директно се свързва със сервитьора. Ще Ви бъде предоставена цялата необходима информация, включително разходите и калоричността на цялото хранене.

И докато чакате поръчката си, без да губите ценно време, можете да проверите пощата си, да се свържете с приятели или просто да играете. И въпреки че подобна услуга е наистина невероятно удобна, за нас подобни иновации идват много по-бавно, за разлика от европейските страни. Това забавяне е свързано с факта, че това от своя страна ще повиши цената за самия обяд или вечеря.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Известни кафенета по света: Франция, Париж - кафе La Closerie des Lilas (Closerie de Lila)

Как да имаме добро и забавно време в Лвов или Lviv чаша кафе Lvivska Kavi Kavi предлага отлично кафе, разрушава стереотипите и те кара да се усмихваш

Италиански традиции в използването на кафе или информация, за да помогне на пътниците - кафеварките

300 години виенски кафенета

Легендарната кафе-сладкарница Antico Caffe Greco (Cafe Greco) в Рим, Италия

Кафе магазин One Shot Coffee (Филаделфия, САЩ) ще задоволи вашите 5 сетива

Как дойде кафе в Европа

Етиопия - родното място на кафе или страната, където първата горчива напитка, легенди за произхода на кафе

Интересни правила за пиене на кафе в Италия

Още веднъж за кафе

Френски кафе традиции

Мобилно кафе-сладкарница или кафе на колела с очите на кафеварките

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.