Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


06.04.2014 08:02

Италия и кафе

Ктальянский кпучино Ако се интересувате от историята на кафето, трябва да знаете, че той дойде в Европа през Италия. Това се случи в началото на 17-ти век. Не е изненадващо, че в Италия се прави много вкусно кафе. В допълнение, италианците са майстори на печене на кафе на зърна. И да се приготви кафе като "еспресо" за първи път са започнали в Италия! Така че, ако отидете в тази прекрасна страна за пазаруване, почивка на плаж или просто за бизнес, не забравяйте да опитате местното кафе. Препоръчваме Ви най-добрите кафенета!

Малкият град Римини е едно от най-популярните места за туристите. Те идват тук за пазаруване в многобройни обекти. Хотели тук не са много скъпи, но добре. Има някои добри кафенета, в които можете да се отпуснете, да забравите всичко и просто да се насладите на живота.

  1. Caffe Pascucci ( адрес: V.le Vespucci, 3 / a ) - стилна институция, която искате да ходите всеки ден. В допълнение към класическите видове ободряваща напитка, посетителите тук предлагат frappe, mocha, americano, различни цервикални, студено кафе. Освен това можете да вземете въздушен десерт.
  2. Кафе Био ( адрес: Via Bramante 7 / a ). Както подсказва името, кафета подчертава здравословната храна, предлага на гостите ястия от органични продукти и отлично кафе! От много печене просто се върти около него! Туристите не знаят за това място, затова италианците хапят тук най-вече.
  3. Моята мечта кафе ( адрес през Soriano 58 ). Кафето, което е направено тук, е произведение на изкуството. Капучино с богата вкусна пяна, тортирано еспресо, деликатна лате ... Топ с канелени и шоколадови мотиви.
  4. Pasticceria Caffetteria Novecento ( адрес: чрез Dati 22 ). Кафе - само по себе си, но никога не сте яли такива торти и сладкиши!

Недалеч от Италия е друга курортна страна - Черна гора. Тук бюджетни авиокомпании летят от Италия, фериботи отиват. Цените са по-евтини, отколкото в Италия. Будва е най-популярният курорт в Черна гора. Тук дори не е необходима шенгенска виза за руснаците, така че можете да резервирате хотели в Будва, самолетни билети и да отидете на екскурзия. Италианската кухня тук също е популярна. Туристите препоръчват посещение на следните места:

  1. Il Gelato di Salvatore ( адрес: Словашка облала, хотел Mogren ). Тук се сервира освежаваща напитка с истински италиански сладолед.
  2. WoW лаундж бар ( адрес: Mediteranska bB ). Въпреки странното име, кафенето е много добро, не е нито една отрицателна обратна връзка. Кафето тук е божествено!

Не се страхувайте да отваряте нови места, пътувате и споделяйте с нас вашите впечатления.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Необичайно японско кафене Старбъкс

Какво е Michelin Red Guide или звездни ресторанти?

Известни кафенета по света: Франция, Париж - кафе La Closerie des Lilas (Closerie de Lila)

Как да имате добро и забавно време в Лвов или в Лвовска чаша за кафе Lvivska Kavi Kavi предлага отлично кафе, унищожава утвърдените стереотипи и ви кара да се усмихвате

Италиански традиции в използването на кафе или информация, за да помогне на пътниците - кафеварките

300 години виенски кафенета

Легендарната кафе-сладкарница Antico Caffe Greco (Cafe Greco) в Рим, Италия

Кафе магазин One Shot Coffee (Филаделфия, САЩ) ще задоволи вашите 5 сетива

Как дойде кафе в Европа

Етиопия - родното място на кафе или страната, където първата горчива напитка, легенди за произхода на кафе

Интересни правила за пиене на кафе в Италия

Франчайз кафенета - предимства и недостатъци

Френски кафе традиции

Мобилно кафе-сладкарница или кафе на колела с очите на кафеварките

Ресторанти: какво изненадва посетителите сега?

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федерален закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. "За защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни". 18+. Условия за използване на информацията.