основен Кафе-къщи от цял ​​свят Второто рождение на книжарница или кафене на две нива в Мадрид, където можете да прочетете чаша кафе

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Второто рождение на книжарница или кафене на две нива в Мадрид, където можете да прочетете чаша кафе

02/23/2015 22:01

Кофейный книжный магазин в Мадриде Вече не представляваме живота си без смартфони, таблети, интернет. Все по-често предпочитаме електронни книги. Книжарските магазини всеки ден губят клиентите си и поне по някакъв начин остават "наводнени", които се превръщат в специални места, където се намират удобни дивани, ретро маси, приятна музика и вкусно кафе. Какво може да е по-добре, отколкото да седиш на прозореца, да пийнеш ароматна напитка и да се наслаждаваш на любимата си книга?

Това е едно кафене - книжарницата Tipos Infames може да се намери в Мадрид на Calle de San Joaquín, 3 . Големите витрини за кафе привличат минувачи с просторни стаи, където масите са подредени на случаен принцип и не са празни, но не са пълни с рафтове за книги. В дълбините на залата има стая с по-интимна, спокойна атмосфера.

Кофейня - книжный магазин Tipos Infames

В стаята има две нива: горната е препълнена с библиотеки, сред които изглежда, че може да се намери всичко, а долната е предназначена за литературни събития, които се провеждат тук много често.

Испанските архитекти са намерили оригиналното решение и са променили оригиналната структура на сградата чрез поставяне на стъклени подове между етажите. Сега, като седите в просторна стая с книга и чаша кафе през стъкления под, можете да видите какво се случва по-долу. Оранжевата настилка на долната зона привлича окото и ви кани да продължите пътуването си през това необичайно място.

Два уровня в кофейне

Промишлените епоксидни подове са абсолютно безвредни за здравето. Те не съдържат никакви токсични съставки и са без мирис. Не случайно те бяха избрани за подови настилки. В допълнение, те са издръжливи, надеждни и удобни за работа. Полимерната настилка е безшевна конструкция, която е слой от полимер, който е вграден в бетонната основа на пода. Съвременните постижения в областта на полимерната химия спомагат за промяна на крайните свойства на епоксидите в широк диапазон. Благодарение на своята хигиена, високи естетически свойства и лекота на поддръжка, този тип под е все по-често използван в елитни жилища и индустриални помещения.

Чашка кофе с любимой книгой

Търговският магазин Tipos Infames мирише на прясно приготвено кафе. Тук можете не само да си купите книга, но и да се забавлявате добре в топли атмосфери с чаша вино или чаша кафе.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Необичайно японско кафене Старбъкс

Какво е Michelin Red Guide или звездни ресторанти?

Известни кафенета по света: Франция, Париж - кафе La Closerie des Lilas (Closerie de Lila)

Как да имаме добро и забавно време в Лвов или чаша за кафе Lviv "Lvivska kavalya kavi" предлага отлично кафе, унищожава утвърдените стереотипи и ви кара да се усмихвате

Италиански традиции в използването на кафе или информация, за да помогне на пътниците - кафеварките

300 години за виенски кафенета

Легендарната кафе-сладкарница Antico Caffe Greco (Cafe Greco) в Рим, Италия

Кафе магазин One Shot Coffee (Филаделфия, САЩ) ще задоволи вашите 5 сетива

Как дойде кафе в Европа

Етиопия - родното място на кафе или страната, където първата горчива напитка, легенди за произхода на кафе

Интересни правила за пиене на кафе в Италия

Франчайз кафенета - предимства и недостатъци

Френски кафе традиции

Мобилно кафе-сладкарница или кафе на колела с очите на кафеварките

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федерален закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето им и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.