основен Кафе-къщи от цял ​​свят 5 необичайни кафенета с оригинален интериор

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


5 необичайни кафенета с оригинален интериор

06.11.2015 19:44

За столиком кафе Кафене е традиционно място за срещи. Тук, с чаша горещо и студено, сладко и горчиво, пикантно и изключително ароматно кафе, е хубаво да седнеш в компанията с приятел или сам. И така, че посетителите биха искали да се върнат отново и да се насладят на приятно забавление, собствениците на кафенета се стараят да направят учрежденията си оригинални и запомнящи се. За тази цел, в допълнение към деликатесите и демократичните цени, се използва оригиналният интериор. Нека да разгледаме най-оригиналния интериор на кафенето в света.

Кафе Мока (Ченай, Индия)

Все още ли искаш да събереш Лего? Тогава определено харесвате това кафене в индийския град. Стените и таванът й напомнят за детските конструкции, създавайки илюзията за присъствие в него. Многоцветните блокове от приятни цветове със сигурност ще повишат настроението ви.

Кофейня в Индии с интерьером из кубиков

Моха - кофейня в Индии

Moha кафе с стиле лего

Espresso Bar D'espresso (Ню Йорк, САЩ)

Отпечатък върху вътрешността тук наложи близостта на библиотеката. Интересен дизайн под формата на рафтове с книги припомня значението на знанието, а решението за смяна на пода и стените предизвиква усещане за нереалност за това, което се случва наоколо.

Деспрессо - кофейня рядом с библиотекой

Кофеня как  в библиотике

Кафе Старбъкс (Фукуока, Япония)

Една добре позната мрежа от кафенета не може да помогне да се разграничи. Както вече писахме подробно в тази статия , японският дизайнер съчетава лаконична архитектура с оригиналността на дървените облицовки. Стените и таванът в тази сграда са украсени с преплетени дървени греди. Мебелите за кафенета също са направени от този естествен материал, което създава неописуема атмосфера на уют.

Японский Старбакс

Cafe DreamBags-JaguarShoes (Лондон, Англия)

Оригиналният дизайн на това кафене отваря тайни за посетителите, благодарение на промяната в осветлението. Весела цветна тапет показва на посетителите фантастичните форми на екзотични животни, уникални растения и дори създават ефекта от нахлуването на маймуни. Достатъчно е просто да промените цвета на осветлението - и сега сте заобиколен от нов интериор.

Кафе, где можно увидеть свои сны на яву

Как выглядит одна и та же картинка при разном освещении

Кафе-асистент (Лондон, Англия)

Къде другаде можеш да се отпуснеш и да почувстваш радостта от живота, ако не ... в тоалетната. Така че, вероятно, собствениците на това кафене решиха, където сепараторите на местата за посетители са античните писоари от края на XIX век. И предпоставката е бивша сграда на обществена тоалетна. Разбира се, тази ситуация не беше харесвана от всички, но ще се съгласите, че идеята е много оригинална.

Бывший общественный туалет теперь кафе


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Необичайно японско кафене Старбъкс

Какво е Michelin Red Guide или звездни ресторанти?

Как да си поръчате кафе в кафенето на Starbucks безплатно

Второто рождение на книжарница или кафене на две нива в Мадрид, където можете да прочетете чаша кафе

Известни кафенета по света: Франция, Париж - кафе La Closerie des Lilas (Closerie de Lila)

Как да имаме добро и забавно време в Лвов или Lviv чаша кафе Lvivska Kavi Kavi предлага отлично кафе, разрушава стереотипите и те кара да се усмихваш

Италиански традиции в използването на кафе или информация, за да помогне на пътниците - кафеварките

300 години виенски кафенета

Легендарната кафе-сладкарница Antico Caffe Greco (Cafe Greco) в Рим, Италия

Кафе магазин One Shot Coffee (Филаделфия, САЩ) ще задоволи вашите 5 сетива

Как дойде кафе в Европа

Етиопия - родното място на кафе или страната, където първата горчива напитка, легенди за произхода на кафе

Интересни правила за пиене на кафе в Италия

Франчайз кафенета - предимства и недостатъци

Френски кафе традиции

Мобилно кафе-сладкарница или кафе на колела с очите на кафеварките

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.