основен Кафе-къщи от цял ​​свят Колко държави - толкова много рецепти и кафе

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Колко държави - толкова много рецепти и кафе

10/05/2015 12:13

Популярността на кафето никой не изненадва. Но въпреки факта, че основата на напитката е земята или мигновено кафе, в различни части на света има нюанси в подготовката. Нека да разгледаме чаша кафе в различни части на света и да почувстваме гъвкавостта на такава любима и позната напитка.

Мароко. В тази северноафриканска страна пият кафе с подправки. На кафе на зърна при смилането добавете сусам, черен пипер и индийско орехче или подгответе марокански изгарящо кафе с канела и карамфил.

Кофе из северной Африри со специями

Аржентина. В местните кафенета ще Ви предложим напитка за кафе Lagrima. В превод от испански на руски, "Lagrima" означава капка, сълза. Напитката получи такова име, защото се състои само от няколко капки силно кафе, добавено към млякото.

Кофе из Аргентины

Италия. Според италианците, кафета трябва да бъде от най-високо качество и не трябва да е много. Ristretto е техният любим вид, той е много концентриран, въпреки че съдържа по-малко кофеин от всички известни еспресо.

Один глаток итальянского кофе

Виетнам. Основният компонент на рецептата, в допълнение към кафе във Виетнам - яйчен жълтък. Той се разбива в пяна със захар и се добавя към горещо кафе заедно с кондензираното мляко.

Вьетнамский кофе

Германия. Кафената напитка Pharisae съдържа осезаема част от рома. Те казват, че е изобретен от германците, за да скрие наличието на алкохол под многобройна шапка от сметана при семейни тържества.

Кофе по немецкому рецепту

Хонг Конг. Кафе с чай, това е, което обитават жителите на тази източна страна. Рецептата включва също пипер и кондензирано мляко. Знаейки, хората казват, че кафе с чай, приготвено в Хонг Конг, ще ви завладее от първата глътка!

восточный рецепт кофе с добавление чая

Гърция. Предвид климатичните особености на тази страна, не е изненадващо, че тук се охлажда кафе. Гръцка фрапе - напитка, състояща се от еспресо, сладолед, кондензирано мляко и лед.

Холодный греческий кофе

Ямайка. Трудно е да си представиш Ямайка без роми. Не е изненадващо, че традиционното ямайско кафе се приготвя с добавката на тази силна алкохолна напитка, която предлага предястие за портокаловия парче.

Кофе на Ямайке пьют с роом и апельсином

Испания. Испанците предпочитат да пият кафе с кондензирано мляко. Наричаха питието си "Бонбон" (Кафе-бонбон). Подготовката е достатъчно просто: чаша кондензирано мляко се излива в чашата и еспресо се излива внимателно отгоре. Оказа се испанска двуслойна напитка.

Испанский двухслойный кофе

Сенегал. Кафето Touba се приготвя чрез капков метод, използвайки филтър. Особеността на тази напитка е, че по време на печене на зърната се добавя Гвинея пипер.

В Сенегале пьют кофе с перцем

Финландия. В Лапландия и кафе Лапландия с лапланско сирене.

Кофе с сыром

Турция. Турското кафе, ако не и най-много, е една от най-популярните рецепти за кафе. Но в Турция, кафе, приготвено по рецептата: "Тайната на стария мав" също е популярна. Неговата особеност при добавяне към готовата напитка е тънка чиния с чесън.

Кофе в турке

Всички сме различни, но всички обичаме кафе!


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Необичайно японско кафене Старбъкс

Какво е Michelin Red Guide или звездни ресторанти?

5 необичайни кафенета с оригинален интериор

Как да си поръчате кафе в кафенето на Starbucks безплатно

Второто рождение на книжарница или кафене на две нива в Мадрид, където можете да прочетете чаша кафе

Известни кафенета по света: Франция, Париж - кафе La Closerie des Lilas (Closerie de Lila)

Как да имаме добро и забавно време в Лвов или Lviv чаша кафе Lvivska Kavi Kavi предлага отлично кафе, разрушава стереотипите и те кара да се усмихваш

Италиански традиции в използването на кафе или информация, за да помогне на пътниците - кафеварките

300 години виенски кафенета

Легендарната кафе-сладкарница Antico Caffe Greco (Cafe Greco) в Рим, Италия

Кафе магазин One Shot Coffee (Филаделфия, САЩ) ще задоволи вашите 5 сетива

Как дойде кафе в Европа

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.