основен Кафе-къщи от цял ​​свят Ресторант Гъски-лебеди SPb m. Pionerskaya - чудесно място за семейна почивка

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Ресторант Гъски-лебеди SPb m. Pionerskaya - чудесно място за семейна почивка

04/01/2016 10:56

Барная стойка из дерева Днес бихме искали да се отклоним от традицията си, да говорим изключително за кафенета и да споделяме с нас впечатленията си за семеен ресторант "Гъски-лебеди" в Санкт Петербург, метростанция Pionerskaya. Харесахме това място по няколко причини:

  • Стилизиран интериор.
  • Наличие на лятна тераса.
  • Семеен ресторант: детска стая с бавачка и музика на живо за възрастни.
  • И разбира се менюто.

Стилизиран интериор

Името на ресторанта определя руската приказка и подготвя посетителите да се потопите в света на чудесата. Първото нещо, което обръщате внимание, когато стигнете дотук, е Баба Яга, която среща всички на входа. Тогава очите ми изтекат ... Това е толкова уютно и различно. Залата е разделена на няколко зони. Можете да намерите място както за себе си, така и за шумна компания. И какво предпочитате: окачена камина и меки столове или мебели и стени, миришещи на дърво, заглушена светлина или блясък на издълбани полилеи - решете сами.

Подвесной камин и дрова

Деревянная мебель и мягкие подушки

Просторная зала в Питере

Наличие на лятна тераса

През топлия сезон се отваря лятна тераса с жива трева. Спокойна селска атмосфера помага да се отпуснете от шума и суетата на града.

Терраса из бревен с живым газоном

Семеен ресторант

Ресторант "Лесните лебеди" не се заемат случайно като семейство. В детската стая детето няма да се отегчи. Тук можете да рисувате, да играете. Аниматорите периодично провеждат приказки за деца, майсторски класове. Родителите по това време могат спокойно да се отпуснат, да слушат жива музика, която звучи всяка вечер от четвъртък до неделя.

Уголок для детейв кафе

Впечатляващо меню с много апетитни изкушения

Така че стигнахме до основното нещо - в менюто. Каквото и да каже, хората първо отиват в ресторантите, за да ядат. И в тази институция да яде специално отношение: комбинация от домашно готвене с щедри порции. От покупката на храна до представянето на ястието, осезателният подход се усеща във всичко. Подготвени от традиционните баби рецепти, често се играе по свой собствен начин: "Цезар" се превръща в "Рустик на въглен", служи в прясно изпечен хляб. Галишки и изтеглени юфка, перпута от червено цвекло и дрънкулки с пукнатини, миди на бяло вино с чесън сос и скумрия на въглища от собствената стая за пушене, шиш кебап върху мангал от свиня, ролка "Патица с малини" ...

Люля на шпажке - подача

Да пие и специални отношения. Водата за приготвяне на кафе и чай се използва изключително от ключа от източника. Напитките се предлагат от горски плодове от Карелия, конфитюр, халва от ръчно изработени и други деликатеси.

За всички опитайте, ще трябва да се върнете тук отново и отново!

Запишете адреса:

Санкт Петербург,
Метро: Pionerskaya, Komendantsky Ave.
Kolomiazhsky Ave, 19/2 (Търговски център "Капитол", 2-ри етаж).

Ако вече сте посетили гъските-лебеди в Санкт Петербург, оставете отзивите си за ресторанта по-долу. Ще бъде интересно да знаете мнението си за това място.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Необичайно японско кафене Старбъкс

Какво е Michelin Red Guide или звездни ресторанти?

Колко държави - толкова много рецепти и кафе

5 необичайни кафенета с оригинален интериор

Как да си поръчате кафе в кафенето на Starbucks безплатно

Второто рождение на книжарница или кафене на две нива в Мадрид, където можете да прочетете чаша кафе

Известни кафенета по света: Франция, Париж - кафе La Closerie des Lilas (Closerie de Lila)

Италиански традиции в използването на кафе или информация, за да помогне на пътниците - кафеварките

300 години виенски кафенета

Легендарната кафе-сладкарница Antico Caffe Greco (Cafe Greco) в Рим, Италия

Кафе магазин One Shot Coffee (Филаделфия, САЩ) ще задоволи вашите 5 сетива

Как дойде кафе в Европа

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.