основен Кафе-къщи от цял ​​свят Пекарна Volkonskie - мрежа с френски корени

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Пекарна Volkonskie - мрежа с френски корени

09/08/2016 10:49 ч

Багет из пекарни Волконский Все по-често, в големите градове на Русия и Украйна, може да се намери пекарна Volkonsky. Тези заведения се позиционират като сладкарски изделия, призовани да съживят традициите на известните предреволюционни пекарни. Качественият вкусен хляб и балансирана храна са основната цел на проекта.

Първият Volkonsky бе открит през 2005 г. в Москва. Към днешна дата има повече от 30 пекарни в столицата и градовете като Санкт Петербург, Киев, Нижни Новгород. Основателите и собственици на проекта са французите Стефани и Александър Гарез.

Особеността на тези пекарни е връзката с избора на съставки в рецептата. Предпочитанието е за всичко естествено. Например виенските сладкиши се приготвят само в масло. Препаратът не използва подобрители на вкуса, добавки, консерванти. И основната тайна за качеството е брашното. Френската линия за хляб е изработена от суровини, донесени от Франция, от древната мелница на град Ген. Останалите продукти използват най-доброто брашно на Русия и Украйна.

Хлеб из печи

Печенето във фурните на Волконски е много разнообразно. Тук ще откриете френски кроасани, руски торти, украински пиърсинги и ягоди от съветски времена. Кукрите постоянно експериментират и предлагат на посетителите си нови сезонни кулинарни продукти.

Жульены от Волконского

Кондитерсие изделия

Значителна част от производството традиционно се произвежда ръчно, от хлебопроизводството до остъкляването. Тук традициите са компетентно съчетани с модерни технологии. За да задоволите посетителите си с всичките си любими продукти.

Хлеб, сделанный с любовью

Ако смятате, че "Волконовски пекарни" като бизнес, тогава за съмишленици франчайзи "Volkonsky" и "Volkonsky u Doma" са създадени.

Французский круассан


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Необичайно японско кафене Старбъкс

Какво е Michelin Red Guide или звездни ресторанти?

Колко държави - толкова много рецепти и кафе

5 необичайни кафенета с оригинален интериор

Как да получите безплатно кафе в кафенето на Starbucks

Бутици Nespresso в Москва и Санкт Петербург

Известни кафенета по света: Франция, Париж - кафе La Closerie des Lilas (Closerie de Lila)

Италиански традиции в използването на кафе или информация, за да помогне на пътниците - кафеварките

Ресторант Гъски-лебеди Санкт Петербург м. Пионерская - чудесно място за семейни почивки

Легендарната кафе-сладкарница Antico Caffe Greco (Cafe Greco) в Рим, Италия

Кафе магазин One Shot Coffee (Филаделфия, САЩ) ще задоволи вашите 5 сетива

Как дойде кафе в Европа

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статиите, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федерален закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето им и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.