основен

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Как да изберем кафемашина

Выбираем кофеварку для дома

Модерните кафемашини могат да имат няколко функции, а дори и противниците на иновациите са принудени да признаят, че този тип домакински уреди е много полезно и удобно нещо. Нека разгледаме по-подробно какви са моделите за приготвяне на кафе и как те се различават един от друг.

Веднага ще кажем, независимо от модела, който не бихте избрали, качеството на напитката ще бъде повлияно от водата, която използвате. Днес магазините продават пречистена вода - 5 литра. Това е чудесно за приготвяне на кафе и такъв обем ще осигури вкусна напитка на всички членове на семейството.

В зависимост от вида на кафето, което всъщност ще готвите, функционалността на кафемашината ще зависи от това и по ваш избор. Най-простият и евтин в семейството на тези устройства са устройства с тип капка. Те могат да затоплят водата до желаната температура, обикновено тя е 95 градуса. Капки падат върху смляното кафе, поставено в специално отделение. Това води до пиене. Но заслужава да се отбележи, че няма да бъде наситено, защото насищането се придава на маслата от кафе на зърна и те се открояват, когато водата преминава под натиск през земното зърно.

Друг въпрос на еспресо кафе машини, в тях кафе има специален вкус и аромат. В такива кафенета, можете да се подготвите и обичате много капучино напитки, защото устройствата правят ароматна пяна. Принципът на действие е следният: прахът от кафе на зърна се обработва с пара, затова е необходимо специално кафе. Такива кафемашини са от два вида: парна и помпа. Първият тип устройство е по-опростен и тъй като водата се нагрява до температура 100 градуса и по-висока, кафето се оказва много силно. Вторият тип е по-модерен и икономичен, тъй като водата не се нагрява над 95 градуса, така че напитката се характеризира с по-мек вкус.

Машините за кафе еспресо са капсули и калцирани. Например, кафява машина за кафе е подходяща за офиси или за пиене на кафе в малки количества. Разликата между тези машини е, че кафето се приготвя в специални торбички, което ви позволява да получите качествена, вкусна напитка без седимент. На свой ред, машините за капсули се отличават с наличието на капсули, в които е поставено смляното кафе. Благодарение на това, еспресото е по-ароматно.

Когато избирате кафемашина, трябва да обърнете внимание на много от характеристиките. Единият от тях е сила, защото колкото по-малко е, толкова по-малко ще бъде силата на кафето. Друг важен критерий за избор е материалът, от който се прави филтърът. Ако това е хартиен филтър, то със сигурност е по-удобно, но трябва да се променя редовно. Найлон - може да продължи по-дълго, до 60 напитки, но с течение на времето качеството на напитката може да се влоши. Най-добрият вариант би бил филтър със специално покритие.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Избор на бойлер

Кафе машина - мечтата на кофеина

Как да изберем оборудването за багажник

Прибори от неръждаема стомана - поглед към бъдещето

Домакински уреди в магазина OZONTO

Къде да поправя машината за еспресо?

Камери за замразяване - нещо, без което не можеш да живееш

Oregon Scientific BAR339DP - стилна прогноза за времето за дома

Тайните на успеха за ресторантьори

Обогатява ли се марката кафе машини?

Монтаж на кафе машини

Купете прибори с отлично качество - правилното решение

Сега имате достъп до широка гама професионално оборудване

 

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.