основен

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Капсула кафе машини: запознайте се!

Отличия капсульной кофемашины

Капсуловите кафе машини се появяват на вътрешния пазар сравнително наскоро - само преди няколко години, но много от тях все още нямаха време или желание да се запознаят по-внимателно с тази техника. И сега, когато всички страсти около тези домакински уреди са намалели, а цените, както на самите устройства, така и на капсулите, са се понижили значително, има смисъл да се научим малко повече за тях. Това ще направим днес!

Може би започва с факта, че патентът за изобретението на кафемашина за капсули беше приет през 1978 г. Но тази техника е широко използвана, а подготовката с помощта на кафе е само десетина години по-късно. В Русия тази технология в масовото разбиране дойде по-късно, въпреки че има определен плюс в това - днес можем да си купим вече доста технически модерни и многофункционални кафе машини. Например, някои от тях могат да работят не само с кафяви капсули, но и с мляко, разбиване или нагряване ...

Решително всички съвременни кафе машини на капсули в своята работа използват капсули с кафе. Всъщност това е част от печено натурално смляно кафе, което е опаковано в пресована хартия или алуминий (възможни са комбинации от тези материали). В допълнение към кафето във всяка такава капсула има специален инертен газ, който се характеризира с много ниска химична активност. Между другото, това се дължи дори на достатъчно дълго съхранение на капсулите (от 9 до 16 месеца - всичко зависи от материала, използван за опаковане и смесване), окисляването на напитката и влошаването на нейния вкус или ароматни качества.

След като капсулата с кафе се зарежда в кафемашината (всеки модерен производител на кафе машини пуска капсулите си), тя ще бъде пробита, а кафе под голямо налягане, смесване с вода и евентуално мляко, отидете направо в чашата. Между другото, цялата тази процедура няма да отнеме повече от 30-60 секунди.

Как выбрать капсульную кофемашину

След предварително запознаване с капсула кафе машини, няколко думи заслужава да се споменава за тези фактори, които със сигурност си заслужава внимание, като изберете подобна техника:

  • контейнер за вода (важно е да обърнете внимание не само на общото количество - е по-добре да надвишава поне литър, но също така и лекотата на извличане от корпуса, тъй като ще трябва да получите резервоара достатъчно често);
  • (основният принцип на работа на всяка кафе машина е изграден върху факта, че горещата вода протича под капсулата с кафе, това налягане не трябва да е по-малко от 15 бара);
  • сила (тук всичко е много проста - колкото повече сила имате с капсула кафе машина, толкова по-бързо ще бъде в състояние да подготви ароматна напитка за вас);
  • допълнителни функции (автоматично изключване и премахване на капсулите - тези и други подобни функции са добре дошли) и т.н.

Независимо каква капсула кафе машини ви изглеждат най-атрактивните, струва си да ги търсите в онлайн магазина 1Sifon.ru!


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Как да изберем кафемашина

Сега имате достъп до широка гама професионално оборудване

Кафе машина - мечтата на кофеина

Как да изберем оборудването за багажник

Прибори от неръждаема стомана - поглед към бъдещето

Домакински уреди в магазина OZONTO

Къде да поправя машината за еспресо?

Камери за замразяване - нещо, без което не можеш да живееш

Oregon Scientific BAR339DP - стилна прогноза за времето за дома

Тайните на успеха за ресторантьори

Дали марката кафе машини изчерпва много?

Избор на бойлер

Монтаж на кафе машини

 

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, съгласно Федерален закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. "За защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни". 18+. Условия за използване на информацията.