основен

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Защо е изгодно да купувате домакински уреди в интернет?

Кофе варки Jura Съвременният интернет се развива с бързи темпове. Купувачите активно се обръщат към интернет, уверено поръчват стоки и услуги чрез уеб сайтове. Според експерти електронната търговия е имала сериозно въздействие върху сектора на традиционните офлайн продажби. Понастоящем купувачите не се различават особено в това, как да купуват стоки онлайн или офлайн. Тези две сфери вече не се конкурират, но успешно се допълват взаимно и дават на потребителите нови възможности.

Изследователите са съгласни, че руските купувачи все още предпочитат търговските центрове да пазаруват по интернет. Например, 28% от британците седмично избират стоки онлайн, а същият показател за покупки сред руснаците е само 12%.

По примера за закупуване на професионални домашни уреди - кафе машини - ще разгледаме как съвременните тенденции се отразяват в работата на онлайн магазина за продажба на кафе машини www.jura-boutique.ru.

Кафе машина е модерно кафе оборудване за приготвяне на кафе и неговите разнообразни варианти. Професионалното кафе оборудване се закупува от собствениците на барове, кафенета, ресторанти и офиси на големи компании.

Швейцарската фирма JURA - световен лидер в производството на напълно автоматични кафе машини, създаде линия кафе машини за домашна употреба. След като проучиха историята на онлайн продажбите на магазина jura-boutique.ru, експертите разкриха причините за предпочитанията на клиентите:

  • КАЧЕСТВО. В онлайн каталога на онлайн магазина www.jjura-boutique.ru се представя най-подробната информация за кафе машините на швейцарската фирма JURA с технически характеристики. Купувачите се предлагат да изтеглят пълното ръководство за употреба, вижте снимките. Това увеличава доверието в онлайн магазина и ви позволява да опознаете възможно най-много спецификата на кафе машините, преди да се обадите на консултант.

  • ГАРАНЦИЯ. Производителят на кафе машини JURA има 24-месечна гаранция . Впечатляващият гаранционен период показва качеството на кафе машините. Например кафе машината GIGA 5 отговаря на най-новите стандарти за производителност и качество. Тестовите тестове на новостите бяха проведени на няколко етапа, като 45 000 чаши кафе бяха приготвени общо преди машината за кафе да бъде пусната в масово производство.

  • Цени. Онлайн магазинът jura-boutique.ru продава най-добрите кафе продукти на атрактивни цени, редовно провежда различни промоции, прави отстъпки за стоки и също така дава на клиентите си отстъпка карти. Заедно с кафеварката JURA можете да си купите качествено италианско кафе с INTO Caffe зърна, маркови принадлежности, които ще допълнят функционалността на кафе машината и ви позволяват да приготвите различни кафе напитки. Друг плюс е възможността да се поръчат едновременно с филтрите за вода за кафе машините и таблетите за автоматично почистване от маслото от кафе.

  • СЕРВИЗ. Удобството за клиентите е основното предимство на услугата за онлайн магазини www.jura-boutique.ru. Сайтът ви позволява бързо да намерите подходящия продукт и да направите сравнително описание на моделите, които ви интересуват. Важна опция е наличието на онлайн консултант на сайта.

    Купуване на кафе машини JURA, клиентът получава висококачествено следпродажбено обслужване. Всички кафе машини, закупени в онлайн магазина, са официално внесени в Русия и страните от ОНД. Производителят гарантира качеството и обещава безплатно обслужване в оторизирани сервизни центрове.

  • ДОСТАВКА. Размерът на доставката се изчислява от цената на поръчката. Плюс този онлайн магазин - наличието на безплатна доставка на кафе машини в Москва . Времето за доставка на кафе продукти в столицата е един работен ден, а в Русия зависи от разстоянието на града - от три до седем работни дни. За удобство на клиента стоката може да се качи и в самото транспортиране.

Експерти смятат, че руският интернет пазар изостава от световния пазар. Въпреки това, той се развива интензивно и все повече възприема тенденциите и опита.

Искате ли да бъдете напреднал купувач? Изберете маркови онлайн магазини!


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Как да готвя сладък пай в мултивариантно бързо и вкусно

Как да си направим пица в многомерния Redmond (Redmond)

Оригиналната рецепта за агнешко готвене с добавка на кафе

Деликатно телешко задушено в сос от кафе

Интересен предястие за празничната трапеза или руските царе

Подготовка на първите курсове в мултиварианта

Как да готвя месо бързо и вкусни или свински пържоли във фурната

Как да готвя осетия пай със сирене

Пицария Bezdozherzhevaya Минута - бърза пица в тиган за 10 минути

Как да изберем добър мулти-маркер

 

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статиите, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, съгласно Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.