основен

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Кафе-обиколки или страна на кафе и карнавални чака пътници - любители на кафе

Ако наистина искате да изненадате кафеварка , дайте му обиколка с кафе , например в страната на кафе и карнавалите . Дарът със сигурност не е евтин, но ще бъде запомнен за дълго време. Понастоящем офертите на туристическия пазар са от различно естество:

Путешествие в страну кофе и карновалов Първо, това са страните, произвеждащи кафе . За любителите на кафе и запалените пътници се предлагат специални екскурзии. В допълнение към основния износител, страната на кафе и карнавали - Бразилия , можете да отидете на Кук острови, Доминиканската република, да направят вълнуваща обиколка на плантациите на Коста Рика, да посетят Ел Салвадор и други страни, произвеждащи кафе . население Тези страни традиционно растат с кафе . Предлагат се на гостите да се разхождат по пътеките край добре поддържаните зелени насаждения, да наблюдават колекцията от зърна и да виждат със собствените си очи как се обработват и сушени кафе на зърна. И на следващия етап от кафето турне вкус кафе и аромат се генерира в процеса на печене на кафе на зърна . Ще ви покажат стари къщи, в които можете да видите как живеели нашите предци. Това е чудесно място да се запознаете с методите на кафе, използвани в старите дни.

На второ място, в някои държави има музеи за кафе . В нашата страна такъв музей може да се намери в Санкт Петербург , а в Европа - в австрийската столица Виена . В допълнение към основната експозиция в музея, можете да получите обучение и да станете истински бариста или да научите как да отворите кафене.

Страна кофе Трето, това са култови кафенета в различни части на света . Например в столицата на Франция на улицата на бившия комедиен театър 13 е кафе "Le Procope" - едно от първите кафенета в Париж, основано през 1686 г.

Каквото и да е, независимо дали отивате в страната за кафе или карнавал или посещавате любимото си кафене, ви пожелаваме приятна чаша кафе.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Обиколка на планетата в търсене на интересни места за "кафе"

Където расте кафе. Най-големи кафемашини

Кафе Музей в Санкт Петербург, Русия - информация за пътуващите

Кафе музей във Виена, Австрия - информация за пътуващите

Отглеждане и преработка на кафе

Доставяне на храна вкъщи от ресторанти - бизнес, който се прогнозира от голямо бъдеще

Необичайна сватбена церемония за чаша кафе или романтичен фоторепортаж за значителен ден

Източници на вдъхновение - художникът изважда чаша кафе вместо четка

Кафе и цигари - филм-борима, над който режисьорът работи 17 години

Какво означава думата "coffeeklatsch" и как се превежда от английски

Кафе магазин One Shot Coffee (Филаделфия, САЩ) ще задоволи вашите 5 сетива

Сортовете кафе на зърна: Либерал, Робуста и Арабика или основните характеристики и отличителни белези на кафените зърна

yanqex.com

 

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.