основен

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Условия за ползване

Ако публикувате статията или рецептата за вашия ресурс, тогава на страницата до материала на видно място трябва да има активна хипервръзка на кафе- clatsch.ru или директно на страницата с оригинала на материала.

В случай на промяна в оригиналния текст, връзката може да изглежда така: "Въз основа на материалите на сайта Coffee-Clatsch.ru - На чаша кафе." Когато статия се публикува без промени, можете да дадете връзка по следния начин: "Материалът се предоставя от сайта yanqex.com - Над чаша кафе".

Във всички въпроси пишете - Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, за да го видите, трябва да ползвате Джава Скрипт

 

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.