Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Картофено кафе с ръце

16.10.2014 09:10

ресторан для корпоратива Изглежда - докато зимата е толкова дълга! Въпреки това, няма да имате време да погледнете назад и ще можете да вземете шейната и да хвърлите снежните пързалки с бриз. Зимата винаги е свързана с Нова година, с празнични процедури в дома или в ресторанта на корпорацията. На този празник е хубаво да получиш подарък, направен от самия себе си. Ако искате да изненадате приятели и роднини, опитайте да направите един много красив сувенир - рибена кост от кафе на зърна.

За да направите кафено дърво със собствените си ръце, ще имате нужда от : русский ресторан

 • конус от картон;
 • нишки от кафяв цвят;
 • прозрачно лепило;
 • лепило PVA (по-добра дограма);
 • кафе на зърна;
 • гъст картон;
 • база (например стъкло);
 • прозрачен лак за нокти;
 • грис;
 • златна боя в аерозол;
 • декор (лъкове, мъниста и др.).

Конусът от картон изобилства с мазнини с PVA лепило и го увива напълно с кафява нишка. След това кафените зърна са залепени за дървото. По-добре е да лепите в два слоя, така че да няма интервали. Започнете да лепите зърната от дъното и постепенно да се преместите в горната част на дървото. Самият връх е оставен отворен.

Украшаем кухню елочкой из кофе Обръщаме се към украса на коледната елха. Това е най-интересният етап. Можете да използвате разнообразие от декори: лъкове, мъниста, кристали, дори пера. За да украсите интериора на коледно дърво, е необходимо прозрачно лепило - няма да е забележимо. След това дървото изсъхва.

Необходимо е да направите коледно дърво. Вземете картона и го сгънете в тръба с необходимия размер. Тръбата трябва да влезе в картонен конус - основата на дървото. Багажникът е боядисан в злато и оставен да изсъхне.

Своими руками кофейная елочка През това време самата коледна елха изсъхна леко. Да го поръсим със "сняг". Снягът ще служи като грис. Някои части от дървото трябва да бъдат смазани с лак за нокти и поръсени с манга на върха.

Сега украсяваме върха. За прозрачното си лепило можете да лепете лък или да направите по-традиционен връх - под формата на звезда. И също така можете да придържате фигура на коледния ангел.

Части от багажника трябва да бъдат отрязани. Те се изправя, като венчелистчетата. Багажникът се вкарва в основата. В нея предварително лее малко лепило. Малко чакайте, когато дизайнът изсъхне. След това дървото е залепено за багажника. Оказва се, че най-красивото новогодишно кафе, което ще украсява всяка къща или руски ресторант.

Декорирование елочки кофеКак украсить елочкуЕлка из кофе с конфетами


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Как да си направим кафеварка или майсторски клас, за да направиш дърво на щастие от кафе

Необичайно използване на хартиени и пластмасови съдове: снежен човек от чаши за еднократна употреба и други новогодишни занаяти

Домашни коледни играчки от кафе на зърна или как да направите декорация на коледно дърво със собствените си ръце: снимка, описание, съвети

Изработване на ръчно изработени сапуни с съдържание на кафе - майсторски клас на сапун, който се прави вкъщи

Най-новото от живота на кафето или невероятните притурки за кафе

Чаша кафе, камина, каре с ръкави - тук е, уютна зима

Какво да направите, ако случайно излеете таблета, лаптопа или запазите от клавиатурата на клавиатурата

Комичен хороскоп за кафе или кафе пие хора с различни знаци на зодиака

Говорене за кафе на Богоявление

Предполагам за кафе на зърна

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.