основен Кафето вдъхновение Дизайнери в услуга на кафеварките

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Дизайнери в услуга на кафеварките

08/05/2014 16:10

Ритъмът на съвременния живот е луд. И не винаги е възможно да се смила кафе на зърна и да се приготвя ароматна напитка. Как да бъдем, ако времето ти играе срещу теб, но не можеш без чаша любимо кафе? Дизайнерите измислят неща, които дават възможност да се ускори процесът на готвене колкото е възможно повече. Вижте сами на снимката:

Дизайнерът Hye-Yeon Choi излезе с опаковането на кафе, захар и крем в торбичка с повишена твърдост. Сега нямате нужда от лъжица. Просто изсипете съдържанието на опаковката в чаша, изсипете гореща вода и я разбъркайте със саше.

Оригинальный пакетик кофе

Дизайн пакетиков для кофе

Но кафе се задържа от дизайнера Heo Jeong Im. Палитрата от аромати се представя доста широко от американо до капучино. Всичко, от което се нуждаете, за да направите кафе, изсипете врялата вода в чашата, поставете в нея пръчката за кафе без опаковката и я разбъркайте.

Богатая политра вкусов кофе

Ако не харесвате мигновено кафе и нямате време да направите кафе в турчин, тогава следващото изобретение е за вас. Създаден е уникален кафеен филтър за еднократна употреба с естествено смляно кафе. Всичко, от което се нуждаете, е да отворите опаковката, да я поставите върху чашата с помощта на специални уши и да излеете топла вода. След като се приготви кафе, чантата трябва да бъде извадена. Кафето е готово!

Как быстро сварить натуральный кофе

Тези дизайнери са много креативни хора. Техните ум-бушуващи идеи не винаги са на разположение на обикновения човек на улицата, но въпреки това заслужават внимание. Големият опит в разработването на проекти на специалисти, способността да се мисли по нестандартен начин, надеждност, бързина и качество са основните предимства на компанията. Дизайнерите имат специална задача. Те помагат да продадат продукта, да накарат потребителите да извършват определени действия. Познавайки законите на визуалното възприемане на информацията и разчитайки на психологията, уеб дизайнерите създават такъв интерфейс на сайта, в който потребителят става ваш клиент: добавя продукта, който харесвате в кошницата, или се свързва с вас по телефона. Голямо внимание се отделя и на създаването на корпоративна идентичност, разпознаваема и запомняща се. Това е толкова интересна работа за дизайнерите!


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Рекламно кафе - свобода за творчество

Най-новото от живота на кафето или невероятните притурки за кафе

Оригинални подаръци и сувенири с теми за кафе

Чаша кафе, камина, каре с ръкави - тук е, уютна зима

Комичен хороскоп за кафе или как хората пият хора от кафе с различни знаци на зодиака

Интересни идеи за ястия за пикник

Кафе-сетове с най-необичаен дизайн

Закуска маса за легло: как да избирате и да използвате

Чаша кафе ви позволява да спестите в удобна старост

Картофено кафе с ръце

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.