основен Кафето вдъхновение Орнаменти за вили от кухненски съдове за еднократна употреба

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Орнаменти за вили от кухненски съдове за еднократна употреба

09/08/2015 20:46

Ваза в форме кувшинки своими руками

По това време, с моя приятел, решихме да отидем за шиш кебап. Купуваха месо, подправки, като цяло всичко, което е необходимо за приятно прекарване в природата. Естествена и неразделна част от събиранията в природата в нашето време, разбира се, са пластмасови ястия.

Без философски намеци и просто да "не се притесняваме", ние следвахме примера на цялото прогресивно човечество и купихме куп от всякакви пластмасови съдове. Освен това бях изненадан от подхода на моя приятел към избора на този привидно боклук, по мое мнение материал. Той внимателно прегледа пластмасовите лъжици и вилиците, загледани в цвета и формата. На моя въпрос: "Какво правиш, каква е разликата, кой цвят е пластмасова лъжица или вилица, ако изобщо бъде отхвърлена"? Той се усмихна и отговори: "Скоро ще разберете всичко". С озадачено свиване на рамене реших да не споря. Тъй като приятелят ми винаги имаше различен начин на мислене, реших да му повярвам и да чакам той да ме изненада този път. И не се заблуждавах!

Пристигайки му голяма компания при дачата, там трябваше да се проведе нашето събитие, излагахме продуктите на пластмасови съдове. В същото време много от тях се изкикотиха, когато видяха, че лъжиците, вилиците, плочите, закупени за нашата салвия, са с различни форми и цветове. Представете си домат, който се намира върху зелена чиния до синя пластмасова лъжица и жълта вилица. Всички се усмихнаха и намериха всичко за следващия опит за груба работа.

Представете си изненадата си, когато влязохме в къщата на нашия нестандартен приятел. Къщата беше пълна с всички видове занаяти от ястия за еднократна употреба! И ние не осъзнахме, че всичко това е направено от обикновени пластмасови лъжици, вилици и чинии, така че всичко органично се вписва във вътрешността на къщата и се комбинира с околната среда.

Стильная лампа из одноразовых трубочек

Украшения из одноразовых тарелок

Абажюр из одноразовых тарелок

Украшение для зеркал на даче

Ананас - лампа своими руками

Декор настольной лампы из одноразовой посуды

На въпросите ни като "Как дойдохте в този живот?" Със същата непроменена усмивка той отговори: "Защо?". Защо да харчите пари за закупуване на всички видове полилеи, сенки и други дачи, когато материалът остава след всяко излизане от природата? Всичко е евтино и ядосано! Достатъчно е да покажете малко въображение, да включите въображение, а вашата дача ще блести с различни оригинални ръчно изработени предмети. И изглежда много стилно и естествено.

Не забравяйте за опазването на околната среда. Спомняме си, че пластмасата се разлага много дълго време и, като я използваме в нейните занаяти, допринасяме за опазването на нашата природа.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Необичайно използване на хартиени и пластмасови съдове: снежен човек от чаши за еднократна употреба и други новогодишни занаяти

Календар за темите за кафе

Оригинални подаръци и сувенири с теми за кафе

Букет кафе или чай - оригинален подарък със собствените си ръце

Комичен хороскоп за кафе или кафе пие хора с различни знаци на зодиака

Как да направите подарък за коледна елха от кафе на зърна

Какво да представят за Нова година или рожден ден майка, приятел или любим: ястия Vinzer - комплекти ножове, чайници, тенджери, тигани, ренде, галета, фондю и други

Необичайни млекопроизводители и крематори - великолепни декорации за кухнята, погледнете снимката

Изработване на ръчно изработени сапуни с съдържание на кафе - майсторски клас на сапун, който се прави вкъщи

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, съгласно Федерален закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. "За защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни". 18+. Условия за използване на информацията.