основен Кафето вдъхновение Вкусни валентинки на 14 февруари - ние решаваме проблема с подарък

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Вкусни валентинки на 14 февруари - ние решаваме проблема с подарък

01/27/2016 10:27

Олади в фоме сердечек Всеки път, когато празникът се приближава, започваме да пъпчим, какво да дадем, как да изненадаме любим човек. Тук и в навечерието на Деня на Св. Валентин търсим нови идеи, съчетани с необятността на интернет. Въпреки, че 14 февруари празнуваме не толкова отдавна, това е "чужденец" от западната ваканция, възможността отново да отпразнуваме заедно щастието да сме заедно с любим човек, който не искате да пропуснете. И изразяването на чувствата ви по необичаен, оригинален начин става все по-популярно.

Да видим какви са опциите.

На първо място, разбира се, вентилационни отвори - карти под формата на сърца, подписани с оригинални фрази по темата за любовта. Има много опции. Ние Ви предлагаме собствено кафе:

Сердце нарисованное на бумаге кофеВлюбленная малышка

На второ място са различни бонбони, направени със собствени ръце: бисквити, бонбони под формата на сърца, тарталети със сърца вътре, кифли, украсени със стрели на Купидон. Вижте сами:

Сладости в кофеКекс украшенный стрелой Амура

Праздник для двоихЗавтрак на 14 февраля

Ако такъв сладък подарък е като почти всяко момиче, тогава за мъжете може да има въпроси ... В този случай ние ви предлагаме идеи за подаръци за Свети Валентин специално за силната половина на човечеството: наденички сърца, пица - валентинка и перфектната закуска на мъже за мъжете на 14 февруари.

Украшения из колбасных сердецПицца в виде сердца

Яичница - валентинка

Дори ако просто сгънете бекон под формата на сърца и го изпечете във фурната и след това сервирайте със странично ястие: картофи или елда каша, човек би трябвало да го хареса.

Свернуть бекон в виде сердец

Във всеки случай, сладкият зъб е втората половина или не, апетитен валентин, приготвен от вашите ръце, ще ви подготви за романтично настроение и ще ви даде чувство за празнуване.

Обикновено на 14 февруари кафенето и ресторантите са претъпкани. Следователно, след като сте решили да вечеряте на обществено място, да си починете предварително и да резервирате място. Във всеки случай можете да прекарате вечерта у дома и да се насладите на любимия си диван. Осветете свещите, включете светлата музика, насладете се на компанията един от друг!

Честито!


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Необичайно използване на хартиени и пластмасови съдове: снежен човек от чаши за еднократна употреба и други новогодишни занаяти

Календар за темите за кафе

Орнаменти за вили от кухненски съдове за еднократна употреба

Оригинални подаръци и сувенири с теми за кафе

Букет кафе или чай - оригинален подарък със собствените си ръце

Комичен хороскоп за кафе или как хората пият хора от кафе с различни знаци на зодиака

Как да направите подарък за коледна елха от кафе на зърна

Какво да представят за Нова година или рожден ден майка, приятел или любим: ястия Vinzer - комплекти ножове, чайници, тенджери, тигани, ренде, галета, фондю и други

Необичайни млекопроизводители и крематори - великолепни декорации за кухнята, погледнете снимката

Производство на ръчно изработен сапун със съдържание на кафе - майсторски клас на сапун в дома

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.