основен Кафето вдъхновение Как да изберем дамска бижутерия с вкус

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Как да изберем дамска бижутерия с вкус

05/22/2016 17:09

Девушка с кольцом пьет кофе Забелязали ли сте колко невероятно женствени бижута могат да променят образа, да повлияят на настроението и да добавят чар? Този ефект е особено очевиден, когато се използват аксесоари с класически гардероб, чисти линии и прости разрез.

Стилни допълнения, подбрани хармонично, ви позволяват да коригирате някои от недостатъците в гардероба. С тяхна помощ ние въплъщаваме представения образ и оформяме възприятието за нас от другите.

Как да носите бижута правилно

При избора, съвместимостта и носенето на бижута има определени правила:

  • Не комбинирайте различни благородни метали: злато и сребро. Това правило важи за скъпоценни камъни с различни цветове.
  • Също така не се препоръчва да се комбинират скъпоценни камъни с бижута, дори качествени, в един ансамбъл.
  • Когато избирате ценни метали, обърнете внимание на какъв вид цвят на външния вид принадлежи на бъдещия собственик на бижута. Жените с преобладаващо топли цветове: Пролет, Есен - златните продукти са най-подходящи. Дами със студен тип: Лято, зима - по-подходящи бижута, изработени от сребро.
  • Колкото по-прост и по-скромен вашият костюм, толкова повече аксесоари можете да си позволите.
  • Леките евтини материи са съчетани с прости орнаменти, масивните бижута съответстват на по-тежки материали.
  • Големите скъпоценни камъни трябва да съответстват точно на цвета с преобладаващия нюанс на екипажа. Малки декорации могат да се носят дори ако са от близък сянка. Играта контрасти е добре възприемана визуално, но тук основното е да се разчита на хармонията на цветовете.

Не забравяйте, че принадлежностите привличат вниманието не само към себе си, но и към нашите ръце, врата, пръстите. А носенето им изисква внимателна грижа: маникюр и грим. Ефектът е невероятно! С правилен подход и спазване на вкуса - едва ли ще останете без комплименти!


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Вкусни валентинки на 14 февруари - ние решаваме проблема с подарък

Орнаменти за вили от кухненски съдове за еднократна употреба

Оригинални подаръци и сувенири с теми за кафе

Букет кафе или чай - оригинален подарък със собствените си ръце

Комичен хороскоп за кафе или кафе пие хора с различни знаци на зодиака

Как да направите подарък за коледна елха от кафе на зърна

Какво да представят за Нова година или рожден ден майка, приятел или любим: ястия Vinzer - комплекти ножове, чайници, тигани, термози, тигани, ренде, галета, фондю и много други

Необичайни млекари и крематори - великолепни декорации за кухнята, погледнете снимката

Изработване на ръчно изработени сапуни с съдържание на кафе - майсторски клас на сапун, който се прави вкъщи

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.