Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Milkshake с кафе

Млечен коктейл с кафе - дебел сладолед на мляко, кафе и сладолед. Наситеността на вкуса и степента на охлаждане могат да се приспособят към вашия вкус. Например, опитайте да добавите още сладолед. Основното нещо е да готвите с удоволствие и не се страхувайте да експериментирате!

Молочный коктейль с кофе

Съставки за млечен шейк с кафе в класическа версия за 2 порции:
50 ml еспресо,
200 ml мляко,
щипка ванилова захар,
4 куб от лед,
70 грама сладолед,
сметана и настърган шоколад за декорация.

Рецепта за млечен коктейл с кафе

  1. За да приготвите млечен шейк според нашата рецепта, гответе и охладете еспресото. Как да подготвите еспресо, прочетете тук . Или направете кафе любимия си начин .
  2. Добавете ванилова захар, сладолед, кафе и мивка в млечен смесител в млякото.
  3. Изсипете млечен шейк с кафе върху чашите, добавете ледени кубчета.
  4. Украсете със сметана, поръсете с настърган шоколад на върха.

Коктейлите за безалкохолни млечни продукти са обичани от възрастни и деца. Те са добре освежени при горещо време, доста подхранващи и напомнят на вкуса на детството.

Пригответе млечен шейк с кафе много лесно и бързо. Това ще е идеално за десерт за празнична трапеза. Сладолед е по-добре да се използват естествени, без растителни мазнини. А добавянето на пресни плодове, като малини, ягоди, боровинки, ще даде на коктейла уникален вкус и вкус.

Бон апетит! Споделете с нас вашите кулинарни преживявания в ревюта или изпратете вашите рецепти Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, за да го видите, трябва да ползвате Джава Скрипт


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Коктейл от кафе с кока и водка

Mokachino - слой коктейл с кафе и горещ шоколад

Коктейл балон

Коктейл Мираж

Коктейл Фидел

Кокала Кола

Коктейл Зимна Череша

Коктейл от шоколад

Коктейл на кафе пиратска мечта

Кафе коктейл Nomad

 

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.