основен Кафе Коктейли Как да пия коктейл с кафе на зърна

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Как да пия коктейл с кафе на зърна

Как пить смбука Италианският ликьор Sambuca отдавна печели популярност сред младежките партита благодарение на специалния ритуал за пиене. Съгласете се, изгарянето на синята пламна напитка с кафе на зърна в полумрака изглежда увлекателно, както и хората, които се интересуват от това да правят странни манипулации със стъкло и коктейлна слама.

Как да пием ликьор самбука със зърна от кафе

Искаме да ви разкажем за италианския начин за пиене sambuca - con mosca, което се превежда като "с мухи". Ролята на мухи в този случай се играе от три зърна кафе. Италианците вярват, че те символизират здравето, богатството и щастието.

Съставки на порция:
50 - 70 ml сапун,
3 зърна кафе.

Необходими рекламни места:
чаша (по-добре на къс крак),
Стъкло (например старомодно стъкло ),
Коктейл слама,
хартиена салфетка,
мачове или по-леки.

Затова нека започнем:

  1. В хартиена салфетка направете малка дупка в центъра и поставете коктейл в нея. Салфетът трябва да бъде в областта на сламената завоя, чийто къс край е насочен нагоре. Въпреки че можете просто да поставите епруветката върху салфетка.
  2. В стъклото поставете кафе на зърна.
  3. В стъклото налейте самбука и поставете странично върху чашата, както е показано на снимката. Самбука в бокале
  4. Нежно насочете пожара към течността. Обикновено лесно се запалва и изгаря добре. Ако наскоро сте получили алкохолна напитка от хладилника, можете леко да го затоплите. Поставете огъня върху стената на стъклото и го завъртете до крака. Моля, обърнете внимание! Бъдете много внимателни с огъня, помнете пожарната безопасност. Горящий коктейль самбука
  5. Самбука изгаря ярък син пламък. След 3 - 5 секунди, внимателно, изсипете го в чаша с кафе на зърна и покрийте със стъкло. Огънят ще излезе. Бармен готовит горящий коктейль
  6. В чаша ще се съберат двойки, които се вдишват през тръба. Ето защо плавно прехвърлете стъклото в салфетка с епруветка. Не се обръщайте!
  7. Сега трябва да изпиете сабука, да вземете кафето в устата си, да не вдишвате въздух, да вдишате няколко вдишвания в една обърната стъкло през сламка и да дъвчете кафе. Вдыхаем аромат самбуки

Вкусът на самубука има аромат на анасон с лимонни нотки, а не смазващо умерено сладост. Плюшенето на алкохолна поща не се усеща. Италианците предписват на своите алкохоли невероятни свойства, те са сигурни, че самбука увеличава потентността, повишава имунитета, облекчава нападенията от кашлица и студ.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Коктейл от кафе с кола и водка

Настървено вино с кафе вкъщи

Mokachino - слой коктейл с кафе и горещ шоколад

Коктейл Бъмбъл

Коктейл Мираж

Коктейл Фидел

Кокала Кола

Коктейл Зимна Череша

Коктейл от шоколад

Коктейл за кафе Пиратска мечта

Кафе коктейл Nomad

Milkshake с кафе

 

 ИЗПЪЛНИТЕЛНА УПОТРЕБА 
АЛКОХОЛ ВРЕДЕН
ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ!
 

 Моля, обърнете внимание! 
Страницата не е предназначена
за гледане от хора
под 18-годишна възраст!

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федерален закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето им и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.