основен Latte Art

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Обем лате изкуство Kazuki Yamamoto (Kazuki Yamamoto) или очарователни животни за кафе - специален вид изкуство

Кофе с медвежонком Много кафенета и ресторанти имат горд префикс "авторски", но често приличат както на интериор, така и на кухня. Ето защо, за да намерите истински оригинална институция с нейната жар - това е голям успех.

Кафе магазин Cafe10g в търговски център на Осака, Япония е много популярен благодарение на художника бариста Казуки Ямамото (Какуки Ямамото). Чертежи на мляко на пяна в чаша кафе в наши дни е наистина трудно да се изненада. Казуки унищожи рамката и създаде нов вид изкуство - обемно лате изкуство. Очарователните му зверове на кафе се усмихват, опитват се да влязат в следващата чаша или дори да хванат златна рибка.

Кошка из молочной пены

Жираф в чашке с кофе

кофе-арт в 3 д

Нарисовать часы на кофейной пене

кот и рыбки в чашке с кофе

Бегемот из молочной пены

Вече говорихме за художника, който приготвя чаша кафе вместо четка и сподели с вас тайните как да нарисувате цвят на сърцето или рибената кост в чаша кафе. Светът на човешките фантазии няма граници! Опитайте се да направите нещо необичайно красиво, като използвате любимата си напитка. Започнете с имитация. Казуки Ямамото използва кафе, млечна пяна, лъжица и клечка за зъби, която привлича малки подробности за работата му. Направете всичко бързо, не оставяйте кафето да се охлади.

Правете снимки и ни изпратете вашите шедьоври. Сега е толкова просто. Почти всички имат телефони, снабдени с камери с доста добро качество. И Wi-Fi ще ви позволи да отидете онлайн и да изпратите вашите снимки на нашата поща.

заяц в чашке с кофе Може би вашето ново хоби ще получи неочакван ход. Казуки Ямамото, което между другото е на 26 години, иска да отвори кафене. Тъй като обширното му "лате" изкуство вече е станало визитна картичка. Освен това, никога не знаеш какво ще направи един творец за теб и кой ще бъде сервиран в чаша. Приятният разговор в кафенето се превръща в нещо като забавление. Хората с удоволствие се възхищават на очарователни животни на кафе и се връщат отново и отново. За щастие можем да видим нови творчески творения на Ямамото в неговата Twitter сметка Казуки Ямамото .

Желаем ви вдъхновение и приятна чаша кафе!


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Как да пенем мляко за капучино кафе у дома, ако няма машина за еспресо с капуцин

Чертежи върху кафе - основни техники

Рецепта за плодов десерт с кисело мляко Фантазия

Тайните на кафето. Много зависи от водата?

Как да оцветите косата на кафето и да го направите да блести у дома

Роял салата с скариди, калмари и червен хайвер

Известни кафенета по света: Франция, Париж - кафе La Closerie des Lilas (Closerie de Lila)

Златните правила на момичето за храненето и спортните игри или основните компоненти на здравословния начин на живот

Подготовка на кафе от боб в напитка

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.