основен Latte Art

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Чертежи върху кафе - основни техники

Рисунок бариста Кафелният ритуал не е просто питие от тази чудесна напитка, а цялото изкуство, защото днес е станало много модерно да украсиш върха на кафевата напитка с интересна рисунка. Тази техника се нарича лате-изкуство и се появява в Италия още през 16-и век и нейните капукински монаси я изобретяваха. Между другото, акварели, гваш, бои за тази техника не са необходими изобщо, имате нужда само от мляко, пяна от кафе, различни сиропи, както и канела и настърган шоколад. Техниките за изготвяне на чертежи за кафе са различни, нека ги разгледаме в тази статия.

Основните техники за изготвяне на чертежи за кафе

  • Основната част е технологията за пяна. Единствената съставка е млякото. Бавно и леко люлеене, излейте млякото така, че да лежи върху кафява пяна на завои или вълни, така че можете да направите всеки елемент, независимо дали е цвете, сърце или друга фигура.

Как рисовать молоком на кофе

  • Техника-офорт изисква използването на заострени предмети в работата по чертежа: клечки за зъби, игли и т.н. С тяхна помощ е възможно да се правят завои, линии, да се дадат на чертежите различни форми. Тук, в допълнение към млякото, ще имате нужда от сироп. Първо, изсипете чашите с мляко на върха, поставете сиропа в центъра му и го изтеглете с помощта на стик, който желаете.

На кофе можно рисовать шоколадом

  • Най-простата техника за прилагане на модели на кафе е използването на шаблони. Шаблонът може да бъде закупен както в магазина, така и направен сам, за това ще ви е необходим здрав картон или пластмаса. Начертайте върху него картината, от която се нуждаете, я изрежете и я прикрепете към чашата, в която вече сте напълнили млякото. Можете да покриете шаблона със настърган шоколад или канела, а може би ще искате да използвате цветове, които могат да бъдат в различни цветове.

Обама в чашке кофе

Хората, които украсяват кафе с рисунки, се наричат ​​бариста. За характеристиките и нюансите на тази професия, които написахме по-рано.

Майсторски класове: как да нарисувате кафе

Латте-арт: сердце на капучино Латте-арт: цветок на кофе-латте Латте-арт: Тадж-Махал на капучиноКофе с елкой


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":Прочетете още:

Как да направите капучино у дома

Как да пене мляко за капучино кафе у дома, ако няма машина за еспресо с капуцин

Как да нарисувате сърце на капучино

Как да нарисувате цвете на кафе лате

Как да нарисуваме Тадж Махал на Капучино

Как да нарисуваме коледно дърво в чаша кафе

Обем лате изкуство Kazuki Yamamoto (Kazuki Yamamoto) или очарователни животни за кафе - специален вид изкуство

И вие знаете, кафе със сладолед, тъй като те се наричат ​​или рецепта за кафе-glas (стъкло)

Как да си направим домашно горещ шоколад с кафе

Сладко-кисело кафе Trish

Кафе с канела и мляко

Кафе Опияни

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федерален закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. "За защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни". 18+. Условия за използване на информацията.