основен Чай Рецепти Чай вчера, днес, утре

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Чай вчера, днес, утре

чай с лимоном и мятом Дали това е много или малко - двадесет и пет години? За някой, фигурата може да изглежда неблагоприятна, но напомняме на времето за общия дефицит, както вчера. Време на безкрайни опашки за храна и основни потребности и постоянен недостиг на качествени стоки. Спомнете си колко завиждали на онези, които носели вкъщи, малък хартиен пакет от жълт-син чай с модел на слон? В продължение на двадесет и пет години дефицитът на чайта е затънал в забвение и сега е станало по-трудно някой да избере любима коварна напитка, отколкото в онези стари дни, когато на борда имаше възможност да се намерят няколко сорта на сила и "под тезгяха", ароматизирано в пакета с слон на етикета.

Днес не само хипермаркети, но и малки частни магазини предлагат десетки сортове чай. Черен, зелен, бял, червен чай, чай с пълнители, опаковани, листа по тегло ... Популярни смеси от няколко вида чаени листа, чаени напитки с натурални добавки - караде, куче роза, лайка. Предлага морето, купувачът "се удави" в изобилие от стоки. Фокусът върху цената не се препоръчва: а сред скъпите сортове има "метли", а сред евтините можете да изкопаете перла на вкус. Някои купувачи, които не се доверяват на местните търговци, приемат чай от чужбина, вярвайки, че "там" няма лош чай.

Познавайки желанието на купувачите за чуждестранни стоки, предприемачите правят ход с рицар, предлагайки чужди стоки в онлайн магазини. А именно чай, който не може да бъде намерен на рафтовете на удобните магазини или в бюджетните супермаркети. Виртуалното пазаруване ви позволява да закупите изключителни продукти. Например опцията за подарък за спечелване на печалба е китайски комплект: можете да си купите зелен чай и необичайна чайник с украсени йероглифи, четири чаши със сгъстени стени за церемония за чай и салфетка от бамбук.

За да предложи такъв богат избор от сортове чай, както и в онлайн магазина, може да чай магазин. Но цените в такива специализирани търговски обекти, особено изключителни класове, ако те не "хапят", а след това желанието да опитате всичко и сега не натиснете. Разбира се, не можете да вземете стоката от виртуалния брояч, да подуши и да се върти във вашите ръце. Но, като правило, описанията, придружаващи продукта, и обратната връзка от други купувачи са достатъчни, за да се оцени качеството му. Липсата на тактилни усещания компенсира демократичната цена, което забранява ритуалът да се вдишва аромата на пакета с листа за чай преди закупуването му.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Как да готвя месо бързо и вкусни или свински пържоли във фурната

Как да готвя торбичка или класическа рецепта за салата от месо

Как да готвя осетия пай със сирене

Пицария Bezdruzhzhevaya Минута - бърза пица в тиган за 10 минути

Как да комбинираме кафе с пица - изследователи

Домашна тирамису торта с шоколад

Замразената пица е чудесен начин да спестите време

Торта Tiramisu - класическа рецепта за готвене у дома

Нокторни торта със сини сливи и ядки

Кафе и цигари - филм-борима, над който режисьорът работи 17 години

Наемете кафемашина - как да не се закачите с измамници?

Домашни коледни играчки от кафе на зърна или как да направите декорация на коледно дърво със собствените си ръце: снимка, описание, съвети

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.