Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Търговец на кафе

Съставките
за сервиране:
1-2 супени лъжици кафе,
1 непълна чаша вряла вода,
2 ч.л. коняк,
2-3 ч.л. водка,
1-2 ягоди, замразени череши,
1 дафинов лист.


Как да готвя:

  1. За да приготвите търговеца на кафе в чаша, изсипете една чаена лъжичка нес кафе, изсипете вряла вода, добавете коняк и водка.
  2. В получената напитка поставете замразената череша и понижете за няколко секунди залива.
  3. За да украсите, използвайте кремообразна сметана.


. Сервирайте кафе Търговецът се препоръчва в еспресо чаши .

Изпратете ни вашата собствена версия на търговеца на рецепта за кафе Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите

Търговец на професия е известен дори в древна Русия, през IX-XIII век. Първоначално търговците се скитаха, по-късно започнаха да се заселят в населените места, където се извършва най-голямата размяна на стоки. Къщите на търговците се отличаваха с красота и елегантност. Проектите на къщи в наши дни са много по-лесни за поръчка. Всеки проект е разработен за разнообразни технологии: керамични блокове, обикновени тухли, газобетон, термални къщи, дървени къщи, както и технология за рамково строителство.

Прочетете още:

"Начини за приготвяне на кафе"  

"Съдове за приготвяне на кафе"

"Речник"

"На основе растворимого кофе" Обратно към списъка с рецепти "Въз основа на моментално кафе"


Имате хубава чаша кафе!

yanqex.com

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статиите, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федерален закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето им и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.